Kentät


Seura harjoittelee pääsääntöisesti Kalevan urheilupuistossa, jossa on lämmitettävä, täysimittainen FIFA Quality -standardin täyttävä tekonurmikenttä. Nurmi on uusittu vuonna 2020.

Harjoituksia on myös Keravanjoen monitoimitalon tekonurmikentällä, joka soveltuu 8 v 8 -peleihin. Kenttä valmistui elokuussa 2021. Lisäksi harjoitellaan Ahjon koulun pienellä tekonurmikentällä, joka soveltuu myös 5 v 5 -peleihin. Vastaava pienkenttä on myös Savion koululla. 

Kesällä käytössä on myös jalkapalloilijoiden ja yleisurheilijoiden yhteinen luonnonnurmikenttä Kalevan urheilupuistossa,tekonurmen vieressä.

Talvella harjoituksia on Kalevan tekonurmella ja koulujen liikuntasaleissa, erityisesti Kurkelan koululla. Harjoitusvuoroja voi olla myös Tuusulan, Järvenpään tai Korson kuplahalleissa,

Kalevan kentän käytön periatteet on sovittu Keravan kaupungin kanssa. Kentänhoitajien sähköpostiosoite on kentanhoitajat@kerava.fi

Karttalinkit:
- Kalevan urheilupuisto
- Ahjon koulu
- Savion koulu
- Keravanjoen monitoimitalo
- Kurkelan koulu (sali)


HarjoitusvuorotHarjoitusvuorot jaetaan kaksi kertaa vuodessa: syys-lokakuussa talvikaudeksi ja maalis-huhtikuussa kesäkaudeksi. Seura saa harjoitusvuorot ensin kaupungilta, jonka jälkeen seura jakaa vuorot edelleen ikäluokille.

Voimassa olevat harjoitusvuorot.

Ikäluokkien harjoitusvuorot näet ikäluokkien omilta sivuilta.

Keravan kaupungin kenttien ja salien varaukset näkee Keravan kaupungin Timmi-varausohjelman kalenterista (kalenteri ja Timmi-tilavarausohjelman ohje).