Seuran esittely


Keravan Pallo ‑75 on jalkapallon erikoisseura Keravalla ja merkittävä liikuttaja Keski-Uudellamaalla. Tarjoamme jalkapallon iloa kaikenikäisille pelaajille!

KP-75:ssa on joukkueita nappuloista aikuisiin ja lisenssipelaajia yli 700. Pelaamme vuosittain yli tuhat ottelua sarjoissa ja turnauksissa. Harjoituksissamme ja peleissämme toteutuu vuosittain jopa 70 000 yksittäistä liikuntasuoritusta.

KP-75 on myös merkittävä seurayhteisö: seurassa toimii yli 200 valmentajaa, huoltajaa ja muuta seuratoimihenkilöä. Lasten ja nuorten vanhemmat ovat aktiivisesti mukana ikäluokkien toiminnassa. 

Seuratoiminnan lisäksi tuotamme yhteistyössä kaupungin kanssa matalan kynnyksen jalkapallotapahtumia, esimerkiksi päiväkotifutista, koulufutista tai avoimia harjoituksia. 

KP-75 on kasvattajaseura, jonka tarkoituksena on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus pelata jalkapalloa omalla tasollaan. Seuralla on yhteistyösopimukset Tuusulan Palloseuran (TuPS) ja Pallokerho Keski-Uusimaan (PKKU) kanssa. KP-75 ja TuPS keskittyvät 12-vuotiaista alkaen kasvattajaseuratoimintaan, PKKU puolestaan kilpailulliseen toimintaan.

Seuran arvot ovat Into, Laatu ja Oppiminen, jotka yhdessä muodostavat ILOn. Intoa on meille se, että teemme asioita innostuneesti, rakkaudesta lajiin. Hyvään laatuun pyrimme kaikessa tekemisessämme, valmennuksesta seuran hallintoon, Oppiminen tarkoittaa, että haluamme kehittyä koko ajan ja oppia pelaamaan, hyväksi kaveriksi ja tekemään yhdessä. ILO on arvo, joka näkyy kaikessa tekemisessämme!