Pelipassi ja vakuutus


Tarvitsetko apua?

  • Pelipaikan kirjautumisen ohjeita: https://www.palloliitto.fi/pelipaikka/
  • Onko PalloID hukassa? Ole yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan mika.hannonen@kp-75.fi
  • Jos sinulla on kysyttävää Pelipaikasta tai pelipasseista voit olla yhteydessä Pelipaikan tukipalveluun tuki@palloliitto.fi

Pelipassi on Suomen Palloliiton vuosittain määrittelemä pelioikeus, joka antaa oikeuden pelata Palloliiton virallisissa otteluissa. Virallisia otteluita ovat muun muassa Palloliiton ja alueellisen junioriliigan (Opel-liigan) pelit.

Pelaajan tulee omatoimisesti hankkia pelipassi Suomen Palloliiton Pelipaikka-nimisen nettipalvelun kautta.  Poikkeuksena ovat jalkapallokoululaiset ja jalkapallokerholaiset, joille KP-75 hankkii pelipassit kootusti.

Pelipassin lisäksi pelaajalla tulee olla kilpailutoimintaan soveltuva vakuutus. Se kattaa seuran harjoituksissa ja peleissä sattuneet tapaturmat.

Pelaaja hankkii itse vakuutuksen. Suosittelemme, että vakuutus hankitaan Pelipaikka-järjestelmän kautta samalla, kun pelaajalle ostetaan pelipassi. Pelipassin ja vakuutuksen hinta riippuu pelaajan iästä ja voi muuttua vuosittain. Vuonna 2024 alle 12-vuotiaiden pelipassi ja vakuutus maksavat yhteensä 32 euroa.

Palloliiton Pelipaikka-palveluun.