Päiväkotifutis


KP-75 järjestää 17.4.2024 Kaikki Pelissä – päiväkotijalkapallo tapahtuman -17 ja -18 syntyneille päiväkotilapsille. Tapahtuma järjestetään ulkona Kalevan urheilupuistossa, tekonurmella. Tänäkin vuonna mukaan kutsutaan kaikki Keravan kaupungin päiväkodit. Viime vuosien tapaan takaamme laadukkaan ja monipuolisen tapahtuman! 

Kenelle ja mitä?

Kaikki pelaa- pelissä on mukana päiväkodeittain tytöt ja pojat (17-18 syntyneet). Miettikää joukkueellenne kannustushuutoja, lauluja ja fanikulttuuria (itse askarreltuja plakaatteja). Jokainen lapsi on riittävän hyvä osallistumaan ja jokainen lapsi on arvokas, tehtävästä ja roolista riippumatta. Jalkapallo on joukkuepeli jota pelataan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin! Joukkuepeli opettaa lapselle vuorovaikutusta - kaikki voivat oppia toisiltaan.

Aikataulu

Ilmoittautuminen tapahtumiin alkaa 1.2.2024 ja päättyy 17.3.2024 Otteluohjelmat päiväkodeille toimitetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Ohjelma

Pelit alkavat aamulla klo 9:00 ja viimeinen ottelu päättyy viimeistään klo 13:00. Joukkueiden ottelut järjestetään siten, ettei joukkue joudu olemaan paikalla 3 tuntia kauemmin.

Varustus

Pelivarustuksena: säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet, lenkkarit/nappikset ja juomapullo. Peleissä kaikilla kentillä on järjestäjien puolesta liivit, jotka toimivat pelipaitana. Myös omat pelipaidat on mahdollista laittaa päälle. HUOM muistuttakaa, että jokaiseen varustukseen kannattaa laittaa nimi ja puhelinnunmero/päiväkodin nimi. Näin saamme palautettua jääneet vaatteet takaisin.

Joukkue turnauksessa

Päiväkodista saa turnauksessa pelata kaikki haluavat. Joukkueessa on oltava vähintään 6 pelaajaa. Kaikki Pelaa! HUOM! Tytöt ja pojat samassa joukkueessa. Muut lapset voivat osallistua esimerkiksi seuraavasti: joukkueen valmentajina, huoltajina, joukkueenjohtajina ja huutosakissa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa alkaa 1.2.2024 ja päättyy 17.3.2024 ILMOITTAUTUMINEN ALLA OLEVASTA VIHREÄSTÄ NAPISTA

Lisätietoja
Seuravalmentaja Teemu Lehtola
teemu.lehtola(at)kp-75.fi
044-0556346

 

Ilmoittautuminen
Image