Seurayhteistyö jatkuu vahvana: KP-75, TuPS ja PKKU jatkavat yhteistyötään

Keravan Pallo -75, Tuusulan Palloseura ja Pallokerho Keski-Uusimaa ovat solmineet sopimuksen yhteistyön jatkumisesta vuoteen 2024 asti. Yhteistyön ansiosta seurat pystyvät tarjoamaan laadukkaan pelaajapolun kilpa-, haaste- ja harrastetasoilla niin tytöille kuin pojille 12-vuotiaasta eteenpäin. 

Pojilla yhteistyö jatkuu ennallaan eli 12-vuotiaana KP-75:n ja TuPSin pelaajat jatkavat jalkapalloa joko yhteisjoukkueessa tai siirtyvät kilpatasolle Pallokerho Keski-Uusimaan joukkueeseen.  

Tyttöjen pelaajapolku puolestaan uudistuu. Kaudesta 2022 alkaen seurat vahvistavat yhteistyötään tarjotakseen kaikille tytöille aiempaa paremman mahdollisuuden jalkapalloharrastukselle niin kilpa-, haaste- kuin harrastetasolla.

Uudessa mallissa 12-vuotiaille tytöille muodostetaan kolmen seuran yhden ikäluokan yhteisjoukkue, jonka puitteissa ikäluokan tytöille järjestetään kilpa-, haaste- ja harrastetason toimintaa. Uudessa mallissa voidaan aiempaa paremmin ja joustavammin huomioida pelaajien kehityksen yksilölliset tarpeet ja tarjota kaikille pelaajille omaa kehitystasoa ja -tavoitteita vastaavaa harjoitus- ja pelitoimintaa, kun kaikki pelaajat ovat yhdessä joukkueessa.

Nyt solmittu sopimus kattaa kaudet 2022-2024 ja jatkaa seurojen monivuotista yhteistyötä keskiuusimaalaisen juniorijalkapalloilun edistämiseksi. 

Lisätietoja:

Lassi Perkinen, puheenjohtaja, Keravan Pallo -75, puheenjohtaja@kp-75.fi
Tero Kovanen, puheenjohtaja, Pallokerho Keski-Uusimaa, tero.kovanen@valmet.com
Sami Varonen, puheenjohtaja, Tuusulan Palloseura, sami@tups.fi