KP-75:n uusi varustetoimittaja 1.1.2024 alkaen on Intersport Tammisto

Seuran uusi varustetoimittaja 1.1.2024 alkaen on Intersport Tammisto. Varustemerkki tulee olemaan myös jatkossa Adidas. Seuran jäsenistö tulee hyötymään vaihdoksesta nopeampina toimitusaikoina ja parempana tuotteiden saatavuutena.

Intersport Tammisto sijaitsee Tammiston kauppa-alueella reilun 20 minuutin automatkan päässä Keravalta osoitteessa Voimakuja 2, 01510 Vantaa.

Tammikuussa Tammiston Intersportiin tulee oma seura-alue KP-75:lle. Varusteita löytyy suoraan hyllystä ja painatukset varusteisiin tehdään liikkeessä. Jos painatuksessa ei ole ruuhkaa, niin tuotteen saa odottaessa mukaan. Joukkuetilauksissa toimitus ja painatusaikataulu sovitaan erikseen.

Tammikuun alussa KP-75 ja KP-75/ TuPS YJ seuravarusteet tulevat myös esille ja tilattavaksi Intersportin seurakauppaan https://seurakauppa.intersport.fi/. Kirjoitetaan ”etsi seura” kohtaan KP-75 ja valitaan alasivu valikosta oikea kohde ja joukkue.

Seurakaupasta tilatessa toimituksen voi valita noutona Tammistosta tai postitoimituksena (lisämaksullinen palvelu). Mikäli verkkokaupasta tilaa painetun varusteen, niin kaupasta tulee ilmoitus, kun painettu tuote on valmiina ja noudettavissa liikkeestä. Tilattaessa seurakaupasta peliasusteita pitää pelinumero olla tiedossa ja se tulee ilmoittaa tilattaessa.

Yksittäisten asiakkaiden maksuvaihtoehdot ovat käteinen tai korttimaksu paikan päällä sekä korttimaksu seurakaupasta. Mikäli ikäluokka tilaa keskitetysti isomman varustetilauksen, niin se laskutetaan tuotteet tilanneelta ikäluokalta.