KP-75 järjestää seura/YJ-leirin 28-29.10.2023 Pajulahdessa.

YJ-leiri on suunnattu 2010-2011 syntyneille pojille ja tytöille. Seuraleiri on suunnattu 2012-2016 syntyneille tytöille ja pojille. Leiri on vanhemmille junioreille kaksipäiväinen (2010-2014 syntyneet) ja nuoremmille yksipäiväinen (2015-2016 syntyneet)

OHJELMA:

Lauantaina on kaikilla kaksi harjoitusta ja vanhemmat (2010-2014 syntyneet) harjoittelevat myös sunnuntaina kaksi kertaa. Harjoitukset pidetään Pajulahti hallissa, jossa alustana on tekonurmi. Lauantaina kaikille on luento, jonka seuran päätoimiset pitävät. Majoittuville on varattu lauantai-illaksi myös saunatilat.

Seuraleirin harjoitusten teemana on hyökkäyspelaaminen ja maalinteko harjoitusten, sekä pienpelien avulla. Harjoitusten suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaavat seuran päätoimiset valmentajat apunaan ikäluokkien vastuuvalmentajia. Tarkempi ohjelma tulee kaikille lähempänä leiriä. YJ-leirin ohjelma muotoutuu vastuuvalmentajien toiveiden mukaisesti.

ILMOITTAUTUMINEN:
Sitovat ilmoittautumiset 10.9.2023 mennessä myclubin kautta (https://kp-75.myclub.fi/flow/events/5200942).
Sitovan ilmoittautumisen voi peruttaa seuraavasti: Mikäli pelaaja loukkaantuu tai sairastuu voi maksun palautusta hakea vakuutusyhtiön kautta lääkärin todistusta vastaan. Toinen mahdollisuus on saada omasta ikäluokasta toinen pelaaja mukaan, jolloin poisjäävä voi periä maksun mukaan lähtevältä pelaajalta.

MAJOITUS:

Majoitus tapahtuu pääsääntöisesti 3-4 hengen huoneissa, joten et tarvitse erillisiä majoitusvälineitä mukaasi. Huonejaot tehdään etukäteen huomioiden ns. ”kaveritoiveet” mahdollisuuksien mukaan. Kaveritoiveet ilmoitetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä. Ikäluokkavastaavan kanssa yhdessä teemme huonejaot valmiiksi ennen leirille lähtöä.
Myös toimihenkilöiden ja vanhempien majoitus tapahtuu pääsääntöisesti 3-4 hengen huoneissa, toiveita voidaan ottaa vastaa. Majoitustilaa on varattu 120 hengelle, joten kaikkia toiveita ei voida toteuttaa millään.

RUOKAILU:
Pajulahdessa on lauantaina kaikille leiriläisille lounas ja päivällinen sekä majoittuville iltapala. Sunnuntaina hintaan kuuluu majoittuville aamupala ja lounas. Lääke- ja ruoka-aine allergiat tulee ilmoittaa sitovien ilmoittautumisten yhteydessä 10.9.2023 mennessä.

Lauantaina leirille osallistuvat lasten vanhemmat (yksipäiväinen leiri) voivat halutessaan ruokailla Pajulahdessa (buffet). Ruokailusta voi sopia ja sen voi maksaa suoraan Pajulahden ravintolassa.

ALUSTAVA LEIRIMAKSU:
Lapsi (7-8v) 40,00€ (yksipäiväinen)
Lapsi (alle 16v) n. 115,00€ (kaksipäiväinen)
Aikuinen n. 125,00€ (kaksipäiväinen)

Lopullinen hinta tulee määräytymään osallistujamäärän mukaan. Leirimaksu sisältää yhden päivän leiriläisiltä kaksi ruokailua ja kaksi harjoitusta sekä kahden päivän leiriläisiltä yöpymisen opistossa, edellä mainitut ruokailut, neljät harjoitukset hallissa, valmennuksen ja oheistoiminnan. Huom! Leirille ei ole seuran toimesta järjestetty yhteiskuljetusta.
Leirimaksu laskutetaan myclubin kautta sitovan ilmoittautumisen jälkeen. Leirimaksun eräpäivä on 8.10.2023!

Leirille tarvitaan vanhempia valvomaan lapsia (10 lasta/vanhempi). Ikäluokkien tulee ilmoittaa riittävä määrä valvojia mukaan, jotta järjestelyt saadaan sujumaan hyvin. Myös apuvalmentajia tarvitaan mukaan leirille avustamaan harjoitusten tehokkaassa läpiviennissä.

Seura toivoo että leirillä ohjaustoimintaan osallistuvien ikäluokkien valmentajien leirimaksut hoidetaan kokonaan tai maksuun annetaan helpotusta ikäluokan toimesta.