KOKEILU


Jalkapalloharrastuksen hinta vaihtelee ikäluokittain sen mukaan, miten paljon ikäluokka harjoittelee, pelaa ja osallistuu turnauksiin.

Alle 12-vuotiaille harrastus maksaa keskimäärin 500-600 euroa vuodessa. Tällä katetaan Palloliiton lisenssi ja vakuutus, valmennus, kenttävuorot, pelipaita sekä pelit ja turnaukset. Hinta ei sisällä pelitarvikkeita, jotka jokainen ostaa itse (jalkapallokengät, säärisuojat, pallo, sään mukaiset pelivarusteet).

Pelaajat maksavat kolmea eri maksua:
 -  Seuran jäsenmaksu, joka maksetaan kerran vuodessa. Vuoden 2021 jäsenmaksu oli 120 euroa. 
 -  Palloliiton pelipassi ja vakuutus, jotka ostetaan kerran vuodessa. Vuonna 2021 nämä olivat pienimmille yhteensä 29 euroa (LINKKI TOHON OMA SIVU)
 -  Ikäluokan toimintamaksu, jolla katetaan harjoitusten ja pelien kulut. Maksu vaihtelee ikäluokittain, mutta on yleisimmin 30-40 euroa kuukaudessa.

KP-75 pyrkii pitämään harrastuksen hinnan kohtuullisena, jotta kaikki voisivat harrastaa jalkapalloa. Seura auttaa ja tukee jäseniä taloudellisen avun saamiseksi lasten harrastuskuluihin. Seuralla on myös oma tukirahasto, josta myönnetään vuosittain avustuksia. Lisätietoa avustuksista on sivun alalaidassa.


Jäsenmaksut


Maksamalla jäsenmaksun pääsee seuran jäseneksi. Jäsenet voivat osallistua seuran toimintaan, ikäluokan harjoituksiin ja edustaa seuraa peleissä. Jäsenmaksujen suuruus päätetään vuosittain syksyllä. Maksun eräpäivä on kalenterivuoden alussa.

Vuonna 2021 jäsenmaksut ovat:

 • Pelaajat 120,00 €
 • Oikkupolvet 60,00 €
 • Kannatusjäsenmaksu (yksi vuosi) 50,00 €
 • Varusmiehet ja siviilipalvelusta suorittavat (vain 1 kausi) 40,00 €

Jäsenmaksuista myönnetään 2021 alennuksia seuraavasti:

 • 31.7.2021 jälkeen liittyvä jäsen 80,00 €
 • 30.9.2021 jälkeen liittyvä jäsen 40,00 €
 • Sisaralennus alaikäisiltä 50 % (vanhimmasta lapsesta maksetaan täysi jäsenmaksu ja seuraavista sisarista -50%).

Alennuksia ei voi yhdistää. Alennukset lasketaan aina varsinaisesta jäsenmaksusta.

Jäsenmaksulaskut lähetetään KP-75:n myClub-järjestelmän kautta. Maksa vain yhden pelaajan jäsenmaksu yhdellä suorituksella ja esim. toisen sisaruksen maksu toisella suorituksella. Huomaa, että järjestelmä ei tunnista sisaralennusta, tämä pitää tehdä itse.  

Muut kuin MyClubissa olevat maksavat jäsenmaksun maksulomakkeella (jäsenmaksulomake 2021).  Maksaessasi jäsenmaksua, kirjoita viestikenttään vain pelaajan pallo-ID-numero. Pallo-ID:n löydät edellisestä pelipassistasi. Jos sinulla ei ole pallo-ID:tä, kirjoita viestikenttään pelaajan nimi


Avustukset lasten ja nuorten jalkapalloharrastukseen


Keravalla on useita avustusmuotoja, joilla voidaan tukea taloudellista apua tarvitsevien lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Seura myös auttaa avustusten hakemisessa: ota rohkeasti yhteyttä ikäluokan vastuuhenkilöön tai seuraan (YHTEYSHENKILÖ)
 
Lapsen tai nuoren harrastukseen voi saada tukea ainakin:
 • KP-75:n omasta tukirahastosta
 • Keravan kaupungilta toimeentulotuen osana, vuonna 2021 määrä oli 200 €/lapsi/vuosi
 • Keravan kaupungin harrastesetelinä (7-29 -vuotaille nuorille)
 • Keravan kaupungin ja Sinebrychoffin harrastestipendinä 
 • Tukikummit-säätiön avustusta; tukea haetaan Keravan seurakunnan diakoniatyön kautta, mutta tuki ei ole rajattu seurakunnan jäsenille.
 • Hyväntekeväisyysjärjestöistä, esimerkiksi Hope ry voi tukea vähävaraisia lapsiperheitä harrastusvälinelahjoituksin.

KP-75 ry:n tukirahasto

KP-75 on perustanut tukirahaston, jonka varoilla tuetaan taloudellista tukea tarvitsevien perheiden lasten ja nuorten (alle 18 v) pelaajien jalkapalloharrastusta.
 
Tukea voi hakea kaksi kertaa vuodessa: vuoden lopussa ja keväällä. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan verkkosivuilla uutisissa.
 
Avustusta haetaan täyttämällä hakulomake ja lähettämällä se sähköpostiosoitteeseen varapuheenjohtaja(at) kp-75.fi. Sähköpostin otsikkoon merkitään TUKIHAKEMUS.  
 
Tukea myönnetään pääsääntöisesti seuran jäsenmaksuun ja toissijaissesti ikäluokan/joukkueen toimintamaksuihin tai seuran järjestämien tapahtumien kustannuksiin. Hakemukset käsitellään luottamuksellisina. 

Tukihakemus »