Ilmoittautuminen KP-75:n UEFA Playmakers kevään toimintaan on avattu

KP-75 järjestää 5-8 -vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. UEFA Playmakers -ohjelman kautta KP-75 haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tutun Disney-tarinan maailmassa.

Tervetuloa seikkailemaan Frozen maailmassa!

Tämän tarinan kautta tytöt pääsevät tutustumaan jalkapalloon harrastuksena. UEFA Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan yhdessä KP-75:n koulutettujen ohjaajien kanssa. Harjoitukset on rakennettu lasten näkökulmasta tarinankerronnan keinoin ja harjoituksissa kehitetään monipuolisesti jalkapallotaitoja.

Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan. Parhaimmillaan ohjelmaan osallistuminen on alku vuosia kestävälle, rakkaalle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä ja oppia ja joka antaa tytöille rohkeutta ja itsevarmuutta!

Kenelle?
UEFA Playmakers -ohjelma on suunnattu erityisesti 5-8 -vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Milloin ja missä?
Keväällä toimintaa järjestetään torstaisin 27.4 – 15.6.2023 Ahjon koulun kentällä klo 17.30 -18.15.

Ilmoittautuminen ja maksut

Playmakers -jalkapallokouluun tulee ilmoittautua etukäteen

Osallistumismaksu kevään toimintaan on 20€.

Ilmoittautuminen toimintaan https://kp-75.myclub.fi/flow/events/5342685

Toimintaan mahtuu mukaan 30 pelaajaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan!