KP-75 uutiset‎ > ‎

Vielä ehtii ilmoittautumaan Jalkapallokoulu ohjaajaksi 2014!

lähettänyt Topi Leinonen 24.4.2014 klo 5.24

KP-75 Jalkapallokoulu pyörähtää jälleen käyntiin 28.4. alkaen ja totutusti jalkapallokoulun treenipäivä on maanantai. Jalkapallokoulun kevät jakso alkaa siis maanantaina 28.4. ja päättyy maanantaina 2.6. pidettävään kevään turnaukseen.

Tarvitsemme jälleen suuren määrän ohjaajia jalkapallokouluun ja uusia innokkaita ohjaajia haetaan mukaan toimintaan.

Jalkapallokoulun ohjaajana olet mukana auttamassa lapsia jalkapalloharrastuksen alkumetreillä ja opettamassa heille perusteita jalkapallosta ja liikunnasta. Jaamme ohjaajat jp-koulun ryhmiin niin että jokaisessa ryhmässä on aina kaksi ohjaajaa. Kaikki harjoitusohjelmat on valmiiksi suunniteltuja ja saatte ne sähköpostitse etukäteen, joten ohjaajana vastaat harjoituksissa valmentamisesta.

Jalkapallokoulun ohjaajille maksamme hyvän korvauksen ohjaamisesta. Kokeneet ohjaajat saavat 15 euron korvauksen / harjoituskerta ja uudet ohjaajat 10 euron korvauksen / harjoituskerta. Kaikki korvaukset maksetaan kevään jakson jälkeen tilillenne. Tätä varten tarvitsemmekin teiltä tilinumeron sekä verokortin. Nämä voi toimittaa ensimmäisenä treenipäivänä paikalla olevalle KP-75 talousvastaavalle Kimmo Soramiehelle. Lisäksi kaikki ohjaajat saavat ohjaaja-asun. Ainoa vaatimus on, että olet vähintään syntynyt vuonna 2002.

Jalkapallokoulu jatkuu jälleen syksyllä 11.8. alkaen ja päättyy lopputurnaukseen 13.9.

Jalkapallokoulu ohjaajien vastaavana toimii Topi Leinonen, KP-75.

Tarvitsen sitovat ilmoittautumiset alla olevan linkin kautta. Ilmoita mielellään jo perjantaihin 25.4 mennessä:

https://docs.google.com/forms/d/1cEmf1SFNxCbpkCYiYNQqm-l1BuCkMLsI3KdS0-o83gU/viewform?usp=send_form

Kiitos jo etukäteen! Jos tulee kysyttävää niin olkaa yhteydessä

Comments