Uutiset‎ > ‎

Valmennusklubi tiistaina 29.1.2019 klo 17-19.00

lähettänyt Mika Hannonen 17.1.2019 klo 4.11   [ 17.1.2019 klo 4.13 päivitetty ]

Valmennusklubit 2019

Seuramme pyrkii kouluttamaan valmentajiamme aktiivisesti tarjoamalla valmentajilleen 2-4 krt vuodessa koulutustapahtuman.  Valmentajaklubit ovat ilmaisia kaikille KP-75 ja YJ-joukkueiden valmentajille. Seuramme valmentajakoulutuksista vastaa seuramme valmennuspäällikkö Jari Vento.

Seuraava valmennusklubi järjestetään tiistaina 29.1.2019 klo.17.00-19.00 Kurkelan koulun liikuntasalissa/luokassa.

 

Valmennusklubin aiheena uudet Pelite-harjoitukset sekä luento lasten ja nuorten liikuntataidoista. Luennossa käydään läpi hyvin toiminutta PELITE-ohjelmaa. PELITEn tavoitteena on saada aikaan pysyviä muutoksia lapsen tai nuoren urheilijan kyvyssä tuottaa liikettä. Perusliikkumistaidon parantuessa pääsemme ennaltaehkäisemään vammautumisriskiä tulevaisuudessa.

 

Seura on nyt käyttänyt PELITE-harjoituksia kolme vuotta ja minä olen ainakin ollut todella tyytyväinen lasten ja nuorten perusliikkumistaitojen kehitykseen. Kun perusliikuntataidot kehittyvät sitä kautta pystyy kehittämään paremmin myös jalkapallon taitoja. Myöskin pelaajien liikkuminen parantuu kun hallitset kehosi peremmin pystyt tekemään nopeammin ja kovemmassa vauhdissa esim. suunnanmuutoksia tai vaihtaa liikkumistyyliä pelin vaatimuksen mukaan.

 

Kouluttajana tilaisuudessa toimii Järvenpään Fysioakamian fysioterapeutti Mikko Mattila, joka on KP-75 kasvatti sekä valmentanutkin meillä.

 

Ilmoittautuminen koulutukseen oheisen linkin kautta: Ilmoittaudu valmennusklubiin

Kysymyksiä?

Ota yhteys:

Jari Vento                                                           
Valmennuspäällikkö                                          
jari.vento (at) kp-75.fi        

Comments