KP-75 uutiset‎ > ‎

Uudenmaan piirin seuroissa on nyt yli 32 000 pelaajaa!

lähettänyt Topi Leinonen 19.11.2014 klo 4.19

Uudenmaan piirin seuroissa on nyt yli 32 000 pelaajaa! Kasvu on ollut ennätyksellistä tänä vuonna.  Tarkka lukema maanantaina 17.11. on 32023, http://www.palloliitto.fi/uutiset/uudenmaan-piiri/32000-pelaajan-raja-rikki

 

SPL Uudenmaan piiri haluaa kiittää kaikkia seuratyötä tekeviä arvokkaasta työstä suomalaisen jalkapallon eteen. Yhtä yksittäistä syytä pelaajamäärän kasvulle ei ole, vaan positiivinen kehitys koostuu monesta asiasta. Takana on seuroissa tehty pitkäjänteinen työ.

 

  • Seuratoiminta on vahvistunut kokonaisuudessaan ja seurat ovat valmiimpia ottamaan uusia pelaajia vastaan
  • Seurojen monipuolinen toiminta tarjoaa enemmän vaihtoehtoja
  • Toiminnan laatu on entistä parempaa
  • Seurojen aktiivisuus päiväkotien ja koulujen kanssa on kasvanut
  • Olosuhteet ovat kehittyneet. Jalkapallonurmien määrä kasvaa
  • Jalkapallo on ollut vahvasti esillä vuonna 2014 mm. Brasilian MM-turnauksen ja Huuhkajien karsintojen kautta
     

Olemme hyvällä tiellä, mutta potentiaalia kasvaa on vieläkin enemmän. Tulevana vuonna panostamme edelleen seurojen tukemiseen sekä seuran yleisessä kehityksessä että pelaajakehityksessä. Tavoitteena on, että seuratoiminta kasvaa ja kehittyy edelleen tarjoten samalla entistä paremman ympäristön kasvaa myös huippupelaajaksi.

 

Harrastajamäärän kasvu on yksi tärkeimmistä suomalaisen jalkapallon mittareista. Kannustamme myös seuroja seuraamaan säännöllisesti ja systemaattisesti oman seuran  kehitystäTuorein seurakohtainen vertailu on tehty lokakuun alussa. Näiden vertailujen kautta on mahdollista saada kuva koko piirin alueen kehityksestä sekä oman seuran tilanteesta.

 

-        Lue lisää seurakohtaisista vertailuista. http://www.palloliitto.fi/uusimaa/seuratoiminta/pelipassilistaukset

Comments