Uutiset‎ > ‎

Toiminnanjohtaja Mika Hannonen valmistui Seuratoiminnan kehittäjäksi!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 8.4.2017 klo 23.49
Toiminnanjohtaja Mika Hannonen osallistui Palloliiton SPL 2 - Seuratoiminnan kehittäjän tutkintoon ja valmistui viime keskiviikkona 5.4.2017! Seura onnittelee Mikaa onnistuneesta koulutuksesta ja valmistumisesta!

Alla lisätietoa koulutuksesta:

Suomen Palloliitto:

Ryhmässä onnistumisen ilo ja pieni haikeus täyttivät keskiviikkona Haagassa koulutustilan, kun 15 seura-ammattilaista sai päätökseen kuuden kuukauden intensiivisen Seuratoiminnan kehittäjän (SPL2)-koulutuksen. 
 
Seuratoiminnan kehittäjän tutkinnon suorittaminen tuotti iloa ja viimeinen kohtaaminen koulutuksen merkeissä haikeutta. SPL2-tutkinnon suorittajat edustivat kaikki eri seuroja ja organisaatiota Helsingistä Rovaniemelle, mutta koulutuksessa he muodostivat saumattoman ja tuloksellisen joukkueen. Suomen Palloliiton ja Haaga-Helian yhteistyössä järjestämän SPL2-koulutuksen kantavia teemoja ovat seuran strategia, ihmisten johtaminen, markkinointi, viestintä ja talous.
 
Oman seuran strategiaan ja toiminnan kehittämiseen liittyvää kehittämistyötä edistettiin koulutuksen aikana vertaisryhmän ja Haaga-Helian ohjaajien tuella. Tapahtuma päätettiin ryhmän sopimukseen yhteistapaamisesta veikkausliigaottelun merkeissä ja Palloliiton lupaukseen tulevasta alumnikokoontumisesta yhdessä koulutuksesta aiemmin valmistuneiden kanssa. 

Henri Alho Palloliitosta totesi puolestaan kurssilaisten ansaitsevan vähintään yhtäläiset kehut.
 
- Tämäkin vuosikurssi on osoittanut meillä olevan oppimishaluisia, osaavia ja innostuneita seuratoimijoita, joiden johdolla ja tuella seuroilla on hyvät mahdollisuudet vastata sekä nykypäivän että tulevaisuuden moninaisiin jalkapalloseuratoiminnan haasteisiin. Kiitos erinomaisen yhteistyökumppanimme Haaga-Helian Ammattikorkeakoulun, olemme onnistuneet räätälöimään koulutuskokonaisuuden mikä tarjoaa sekä konkreettisia työkaluja että myös vertaistukiverkostoa näihin haasteisiin vastaamiseen.
 
Comments