Uutiset‎ > ‎

TIEDOTE 1.8.2018 KALEVAN URHEILUPUISTON PYSÄKÖINNIN MUUTOKSESTA

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 6.8.2018 klo 6.33

Terveyskeskuksen ja hoivakoti Vomman välisen Kalevan Urheilupuiston pysäköintialueen pysäköintijärjestelyt ovat muuttuneet kesällä 9.7.2018 alkaen.

Pysäköinti on aikarajoitettua. Lyhytaikainen pysäköinti pysäköintialueella onnistuu jatkossa pysäköintikiekolla (4 tuntia).

Sähköautojen latauspiste on tarkoitettu vain ladattaville sähköautoille.

 

Urheilupuiston alue jäähallien ympärillä ja kenttien vieressä on ajokieltoaluetta ja pelastustie.

Urheilupuiston sisään tapahtuva ajo on edelleen kielletty kaikilla moottoriajoneuvoilla: autot, mopot, mopoautot, moottoripyörät. Myös saattoliikenne sekä pysäköinti on urheilupuistossa kielletty.

Vaikka puomi olisi auki, liikennemerkki sallii ainoastaan vierasjoukkueen bussin, jos on tilaa ( mahtuu 1-2 kpl ) sekä jäähallin ja urheilukenttien oman huoltoajon.

 

Urheilupuistossa käy vuosittain n 600 000 asiakasta kahdessa jäähallissa, urheilukentällä , tekonurmella, luonnonnurmella, uimalassa ja uimahallissa.

Suurimmat ruuhkahuiput painottuvat viikonloppuihin ja arkisin klo 16 jälkeiseen aikaan. Alueella liikkuu aikuiskäyttäjien lisäksi paljon lapsia.

Tehdyillä muutoksella pyritään parantamaan liikenneturvallisuutta urheilupuiston sisällä ja pysäköintialueen puolella vapauttamaan käyttäjille ennestään ahdasta pysäköintitilaa pitkäaikaispysäköinniltä.

Vuoden lopulla avautuu myös uimahallin pysäköintialue, joka tuo lisäpaikkoja kaikille käyttäjille.

 

Järjestelyiden muutos koskee myös Metsolantien pysäköintialuetta Tenniskeskuksen takana.

 

Pysäköinnin valvonta kontrolloi aluetta jatkossa, joten muistakaa pysäköintikiekko!

Comments