Uutiset‎ > ‎

Sinivalkoinen tie alkaa jälleen 20.11 - Kokeile Loppuvuosi ilmaiseksi!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 16.11.2015 klo 5.33
Sinivalkoinen tie alkaa jälleen 20.11 klo 17:00-18:00 Kalevan tekonurmella. Ensimmäinen kuukausi 20.11-18.12 on ilmainen kokeilujakso kaikille!

Valmennuksesta vastaa Seuran Nuorisopäällikkö Topi Leinonen ja mukana kokeilujaksolla on Jari Vento, joka on toiminut liigavalmentaja mm Mypassa ja FC Lahdessa.

Alla lisätietoa vielä Sinivalkoisesta tiestä ja myös nettisivuillamme: http://www.kp-75.fi/koulutus/pelaajakoulutus/sinivalkoinen-tie

KP-75 Sinivalkoisen tie

Tehoryhmiin kuuluu temppu-, taito-, ja maalivahtikoulut. Koulut on Keravan Pallo -75 järjestämää lisätoimintaa lahjakkuuksille ja motivoituneille pelaajille. Toiminnoilla pyritään kehittämään pelaajia yksilöinä paremmiksi jalkapalloilijoiksi kokonaisvaltaisesti.
 
Harjoitusryhmät kaudella 2015-2016:
 
Temppukoulu on tarkoitettu poikien ja tyttöjen ikäryhmien 2008-2007 pelaajille. Temppukouluun saavat osallistua kaikki lisäharjoittelusta kiinnostuneet pelaajat. Temppukoululle pyritään järjestämään myös ottelutapahtumia kauden aikana, turnauksiin tai peleihin joukkue valitaan taitojen mukaan, eikä temppukouluun osallistuminen ole edellytys valinnalle.

Taitokoulu on tarkoitettu poikien ja tyttöjen ikäryhmien 2006-2005 pelaajille. Taitokoulussa opetellaan jalkapallotaitoja kahdessa eri tasoryhmässä. Harjoitusryhmä jaetaan tasoryhmiin aina harjoitusten alussa eikä jako ole ikään sidottu vaan ne muokkautuvat taitojen mukaan. Molemmissa tasoissa pyritään opettamaan pelaajaa yksilönä. Pelaajia motivoidaan omatoimiseen harjoitteluun.

Kykykoulu on tarkoitettu poikien ja tyttöjen ikäryhmien 2004-2002 pelaajille. Kykykoulu on pelaajien kehittymisen tukemiseen tarkoitettu toimintaa. Kykykoulu on kaikille avointa toimintaa, jonka ainoana kriteerinä on pelaajan halu kehittyä. Kykykoulussa harjoitellaan havannointi, pelikäsitystä ja eri pelitilanneratkaisuja. Pelaajia motivoidaan omatoimiseen harjoitteluun. Henkisen valmennuksesssa opetellaan urheilijan elämää, keskittymistä harjoitukseen, sosiaalisia taitoja ja oman motivaation kehittämistä
Comments