Uutiset‎ > ‎

Sinivalkoinen tie alkaa 8.1.20.16! Ilmoittaudu mukaan!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 5.1.2016 klo 2.57
Sinivalkoinen tie jatkuu 8.1.2016 seuraavanlaisesti:

Temppukoulu ja Taitokoulu perjantaisin klo 16:45-18:00 Kalevan Tekonurmella!

Kykykoulu perjantaisin klo 16:30-18:00 Kalevan Tekonurmella!

Sinivalkoisen tien Vastuuvalmentaja vaihtuu! Uutena vastuuvalmentaja toimii seuramme Uusi Valmennuspäällikkö Jari Vento!
 
HUOM! Vaikka olet ilmoittautunut jo mukaan niin tarvitsemme uuden ilmoittautumisen vielä! Ilmoittaudu tämän linkin kautta:


Teemme nimenhuudon käyttöön kaikille, jotka mukana Sinivalkoisessa tiessä, jotta pystymme infoamaan pelaajiamme tarpeen mukaan!

Temppukoulu on tarkoitettu poikien ja tyttöjen ikäryhmien 2008-2007 pelaajille. Temppukouluun saavat osallistua kaikki lisäharjoittelusta kiinnostuneet pelaajat. Temppukoululle pyritään järjestämään myös ottelutapahtumia kauden aikana, turnauksiin tai peleihin joukkue valitaan taitojen mukaan, eikä temppukouluun osallistuminen ole edellytys valinnalle.

Taitokoulu on tarkoitettu poikien ja tyttöjen ikäryhmien 2006-2005 pelaajille. Taitokoulussa opetellaan jalkapallotaitoja kahdessa eri tasoryhmässä. Harjoitusryhmä jaetaan tasoryhmiin aina harjoitusten alussa eikä jako ole ikään sidottu vaan ne muokkautuvat taitojen mukaan. Molemmissa tasoissa pyritään opettamaan pelaajaa yksilönä. Pelaajia motivoidaan omatoimiseen harjoitteluun.

Kykykoulu on tarkoitettu poikien ja tyttöjen ikäryhmien 2004-2002 pelaajille. Kykykoulu on pelaajien kehittymisen tukemiseen tarkoitettu toimintaa. Kykykoulu on kaikille avointa toimintaa, jonka ainoana kriteerinä on pelaajan halu kehittyä. Kykykoulussa harjoitellaan havannointi, pelikäsitystä ja eri pelitilanneratkaisuja. Pelaajia motivoidaan omatoimiseen harjoitteluun. Henkisen valmennuksesssa opetellaan urheilijan elämää, keskittymistä harjoitukseen, sosiaalisia taitoja ja oman motivaation kehittämistä.

Comments