Uutiset‎ > ‎

Seuraava valmennusklubi järjestetään keskiviikkona 7.2.2018 klo.18.00-20.00

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 24.1.2018 klo 9.43

Seuraava valmennusklubi järjestetään keskiviikkona 7.2.2018 klo.18.00-20.00. Tarkempi paikka on vielä avoinna ja selviää kun tiedämme tapahtuman osallistujamäärän. 

Valmennusklubin aiheena on lapsen ja nuoren urheilijan elämäntavan perusteet (24/7). Koulutuksessa käydään läpi lapsen ja nuorten kannalta mm. seuraavia aiheita: Ravinto, lepo, uni, perusteita varusteista ja oman kehon huollosta sekä vammojen ennalta ehkäisystä.

Aihe koskettaa seuran toimihenkilöiden lisäksi myös urheilevien nuorten ja heidän vanhempiensa arkea ja tästä syystä koulutus on avoinna kaikille seuran toimijoille sekä pelaajien vanhemmille. 

Toivoisin, että koulutukseen pääsisi  joka ikäluokasta toimihenkilöitä sekä vanhempia mahdollisimman paljon paikalle, jotta koulutuksessa käsiteltävistä tärkeistä asioista saadaan tietoa seurassa eteenpäin 

 

Kouluttajana tilaisuudessa toimii Suomen Palloliiton lääkintäkouluttaja ja Suomen Palloliiton U21-maajoukkueen vastaava fysioterapeutti Jari Pylvänäinen. Lisätietoa: https://www.aava.fi/asiantuntija/pylvanainen-jari

Ilmoittautuminen koulutukseen oheisen linkin kautta 31.1.2018 mennessä https://goo.gl/forms/Ahl3OWsoIzf1msZp2

Seuraava valmennusklubi on tarkoitus pitää huhtikuussa aiheena potkutekniikka (teoria+luento). Pyrin saamaan ensi viikon aikana seuraavan koulutuksen ajankohdan sovittua.

Syksyn valmennusklubi pidetään elo-lokakuussa aiheena KP-75:n valmennuslinja, joka sisältää pelaajapolun ja sen uudet painopisteet, mukana yhteistyö PKKU ja KP-75/TupS YJ. ikäluokat.

Comments