Uutiset‎ > ‎

Rekisteröi Keravan Intersportin K-Plussa sponsorointi - voit voittaa a.i.d.o.n KP-75 retrotakin!

lähettänyt KP-75 Uutistoimitus 9.4.2013 klo 13.40
Nyt jos koska kannattaa kaikkien K-Plussa kortin haltijoiden rekisteröidä korttinsa tukemaan KP-75:n toimintaa! Kaikkien huhtikuun loppuun mennessä sponsorointiin rekisteröityneiden kesken arvotaan KP-75 retrotakki! 

Keravan Pallo-75 ja Intersport Kerava ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa Intersport hyvittää Keravan Pallo-75:n kaikista pelaajien perheiden sekä muiden taustajoukkojen ja kannattajien ostokertymästä määrätyn prosentin suuruisen summan.

Kertyvää hyvitettä saa kaikista ostoksista, riippumatta siitä onko tuote normaali- vai alennushintainen. Rekisteröityä voi kuka tahansa, joka haluaa Keravan Intersportissa tekemiensä ostojen perusteella tukea samalla Keravan Pallo-75:n junioritoimintaa. 

Ostokertymä lasketaan K-plussakorttitietojen perusteella ja jokainen voi käydä aktivoimassa oman K-Plussa -korttinsa netin kautta. Mikäli samassa 
taloudessa on rinnakkaiskortteja yhden perheenjäsenen ilmoittautuminen riittää, talouden kaikilla K-Plussa-korteilla tehdyt ostot huomioidaan ostokertymää 
laskettaessa.

Ilmoittautuminen ei millään tavalla vähennä asiakkaiden normaaleja omia K-Plussa-etuja tai Plussa-pisteitä.

Ohjeet K-Plussa korttisi liittämisestä sponsorointiin löytyvät sivulta K-plussa sponsorointi. Jos ohjeet tuntuvat vaikeilta, niin ota K-Plussa kortti mukaan seuravarusteiltaan 10.4.2013 Keravan Intersporttiin, niin saat apua korttisi rekisteröimisessä.

Comments