KP-75 uutiset‎ > ‎

Perinteinen Keravan Puulaaki-turnaus järjestetään syyskuussa

lähettänyt KP-75 Sihteeri 8.8.2012 klo 12.49
Perinteinen Keravan Puulaaki futisturnaus järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 16.9.2012 Kalevan Urheilupuistossa. Haluamme kutsua teidät joukkueinenne mukaan turnaukseen ja viettämään hauskaa päivää jalkapallon merkeissä! Turnaus järjestetään yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa. 

Turnauksen esite on tässä (Word ja PDF) ja siitä selviää peleihin, osallistumiseen liittyvät asiat sekä ohjeet ilmoittautumiseen ja turnauksen osallistumismaksun maksamiseen.

Ilmoittautua voitte siis sähköpostitse minulle ja ilmoittautumisen yhteydessä muistakaa mainita seuraavat asiat:

Joukkueen nimi, yhteyshenkilö, yhteyshenkilön yhteystiedot (puh. ja email). Yhteyshenkilöitä voi olla useampikin. Varmistakaa kuitenkin että yhteyshenkilöksi merkitty on tavoitettavissa syyskuun alussa, koska otteluohjelmat ja muu info lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle. KP-75:n nettisivuillekin tulee tapahtumasta infoa ja mm. otteluohjelmakin tulee sinne viimeistään hieman ennen turnausta.

Tänä vuonna osallistumismaksusta osa (20 e/joukkue) ohjataan hyväntekeväisyyteen ja kohteena on Keravan Päihdepysäkki, jonka toiminnasta saa lisätietoa: http://www.nuortenpysakki.fi/
Comments