Uutiset‎ > ‎

KP-75 SEURALEIRI 10-11.11.2018

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 7.5.2018 klo 3.08

KP-75 järjestää seuraleirin 10-11.11.2018 Pajulahdessa. Seuraleiri on suunnattu 2004-2011 syntyneille tytöille ja pojille.

Leiri on vanhemmille junioreille kaksipäiväinen (2004-2009 syntyneet) ja nuoremmille yksipäiväinen (2010-20011 syntyneet).

 

OHJELMA:

Lauantaina on kaikilla kaksi harjoitusta ja vanhemmat (2004-2009 syntyneet) harjoittelevat myös sunnuntaina kaksi kertaa. Harjoitukset pidetään Pajulahti hallissa, jossa alustana on tekonurmi. Lauantaina kaikille on luento, jonka seuran päätoimiset pitävät. Majoittuville on

varattu lauantai-illaksi myös saunatilat. 

 

Seuraleirin harjoitusten teemana on maalinteko harjoitusten että pienpelien avulla. Harjoitusten suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaavat seuran päätoimiset valmentajat apunaan ikäluokkien vastuuvalmentajia. Tarkempi ohjelma tulee kaikille lähempänä leiriä. 

 

ILMOITTAUTUMINEN: 

Sitovat ilmoittautumiset 1.9.2018 mennessä KP-75 nettisivujen kautta, ilmoittautuminen aukeaa ensi viikon aikana.

Sitovan ilmoittautumisen voi peruttaa seuraavasti: Mikäli pelaaja loukkaantuu tai sairastuu voi maksun palautusta hakea vakuutusyhtiön kautta lääkärin todistusta vastaan. Toinen mahdollisuus on saada omasta ikäluokasta toinen pelaaja mukaan, jolloin poisjäävä voi periä maksun mukaan lähtevältä pelaajalta.

 

MAJOITUS: 

Majoitus tapahtuu pääsääntöisesti 3-4 hengen huoneissa, joten et tarvitse erillisiä majoitusvälineitä mukaasi. Huonejaot tehdään etukäteen huomioiden ns. "kaveritoiveet" mahdollisuuksien mukaan. Kaveritoiveet ilmoitetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä. Ikäluokkavastaavan kanssa yhdessä teemme huonejaot valmiiksi ennen leirille lähtöä.

 

RUOKAILU: 

Pajulahdessa on lauantaina kaikille leiriläisille lounas ja päivällinen sekä majoittuville vielä iltapala. Sunnuntaina hintaan kuuluu majoittuville aamupala ja lounas. Lääke- ja ruoka-aine allergiat tulee ilmoittaa sitovien ilmoittautumisten yhteydessä 1.9 mennessä.

Lauantaina leirille osallistuvat vanhemmat (yksipäiväinen leiri) voivat tilata halutessaan ruokailuja myös Pajulahdesta (buffet) hintaan 12,00 eur lounas ja 12.00 eur päivällinen, ruokailuvaraus tehdään ilmoittautumisten yhteydessä.

 

ALUSTAVA LEIRIMAKSU

Lapsi (7-8v)  40,00  (yksipäiväinen)

Aikuinen 24,00 mikäli ruokailee Pajulahdessa (yksipäiväinen)

Lapsi (alle 16v) n. 100,00 (kaksipäiväinen)

Aikuinen  n. 110,00 (kaksipäiväinen)

 

Lopullinen hinta tulee määräytymään osallistujamäärän mukaan. Leirimaksu sisältää yhden päivän leiriläisiltä kaksi ruokailua ja kaksi harjoitusta sekä kahden päivän leiriläisiltä yöpymisen opistossa, edellä mainitut ruokailut, neljät harjoitukset hallissa, valmennuksen ja oheistoiminnan. 

Leirimaksu laskutetaan sitovan ilmoittautumisen jälkeen,  ja leirimaksun eräpäivä on 15.10.2018!

 

Leirille tarvitaan vanhempia valvomaan lapsia (10 lasta/vanhempi). Ikäluokkien tulee ilmoittaa riittävä määrä valvojia mukaan, jotta

järjestelyt saadaan sujumaan hyvin. Myös apuvalmentajia tarvitaan mukaan leirille avustamaan harjoitusten tehokkaassa läpiviennissä.

Seura toivoo että leirillä ohjaustoimintaan osallistuvien ikäluokkien valmentajien leirimaksut hoidetaan kokonaan tai maksuun annetaan

helpotusta ikäluokan toimesta.

Comments