Uutiset‎ > ‎

KP-75 panostus taitovalmennukseen tuottaa tulosta!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 19.2.2016 klo 6.06
KP-75 on nostanut yhdeksi tämän vuoden päätavoitteistaan sinivalkoisen tien harjoitteluryhmien kehittämisen, sekä taitokulttuurin vahvistamisen pelaajakehityksessä mm. taitokarnevaalitapahtumien avulla.

Vuoden 2015 lopussa oli pelaajilla mahdollisuus tutustua ilmaiseksi sinivalkoisen tien toimintaan ja kokeilijoita olikin todella mukavasti. Toimintaan on tehty muutoksia ja nykyään pelaajia kyky-, taito-, temppu-, ja maalivahtikouluissa on mukana yli 80 pelaajaa, joka osoittaa, että tehdyt uudistukset ovat toimineet. Harjoitukset on siirretty kaikilla ryhmillä samalle päivälle, jolloin omien joukkueiden toiminta ei häiriinny. Lisäksi valmennusryhmässä on mukana noin 10 valmentajaa, joka takaa tehokkaan ja yksilöllisen opettamisen harjoituksissa.

Taitokarnevaaleissa harjoitellaan taitokisojen rasteja ohjatusti, sekä pelataan teemallisia pienpelejä. Viimeisin tapahtuma järjestettiin lauantaina 13.2.2016 Kalevassa aurinkoisessa kelissä. Kaksituntinen tapahtuma on hyvä tilaisuus harjoitella ratoja paineettomassa ja iloisessa ympäristössä, omiin suorituksiin keskittyen.

Uudenmaan piirin kyky -ja taitokoulupelit 
KP-75 on osallistunut Palloliiton Uudenmaan piirin järjestämiin taitokoulu peleihin E10 ja E11 joukkueilla 15.12.2015 ja 10.2.2016. 
Lisätietoa pelitapahtumista, http://www.palloliitto.fi/uusimaa/kyky-ja-taitokoulut/taitokoulupelit.

Lisäksi TD12-13 joukkue on osallistunut tyttöjen kykykoulusarjaan.

Kyky -ja taitokoulupeleissä valmentajina toimivat seuran päätoimiset, yhdessä ikäluokkien valmentajien kanssa. Pelitapahtumat ovatkin antaneet seuran päätoimisille mahdollisuuden tutustua seuran pelaajiin entistä paremmin ja seurata pelaajien kehitystä tarkemmin.
Vielä ehtii mukaan sinivalkoisen tien harjoituksiin

Seuran lisäharjoitteluun voit liittyä mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Toivommekin, että huhtikuussa kun talvilajit jäävät tauolle nähdään sieltä myös uusia pelaajia mukana harjoituksissa. Seuran uusi valmennuspäällikkö Jari Vento liittyy mukaan valmennukseen huhtikuussa!

Lisätietoja sinivalkoisen tien harjoittelusta ryhmittäin:Taitokoulu P05-06:

Temppukoulu P07-08:

Maalivahtikoulu 7-14v:

KP-75 toivottaa iloista hiihtolomaa ja hyvää kevään odotusta kaikille!
Comments