Uutiset‎ > ‎

KP-75 P07 avasi kevätkauden vauhdikkaasti!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 16.4.2018 klo 6.08
KP-75 P07 avasi kevätkauden vauhdikkaasti! 

KP-75 P07 osallistui kahdella joukkueella lauantaina 14.4.2018 PePon Huhtari Cupiin Lappeenrannassa. Turnaukseen matkustettin jo perjantaina. Perjantai-ilta käytettiin joukkuehengen kasvattamiseen ja seuraavan päivän turnaukseen valmistautumiseen. Perjantaina pelaajat ja taustat ruokailivat yhdessä, kävivät mittaamassa taitojaan keilauksessa, sekä lopuksi ehdittiin vielä kylpyläänkin. 
Reissu oli monelle pelaajalle ensimmäinen yön yli turnaus. Siitä huolimatta ylilyöntejä ei sattunut ja koko porukka käyttäytyi erittäin hienosti, huomioiden muut hotellin asukkaat, sekä omat joukkuekaverit. 

Lauantaina siirryttiin aamupalan jälkeen turnauskentälle ja odotettu turnauspäivä oli vihdoin edessä. KP-75 osallistui turnauksessa kahteen sarjaan: kilpasarjaan ja haastesarjaan. Pelit pelattiin aurinkoisessa kevätsäässä, huippuolosuhteissa uudella Sammonlahden tekonurmikentällä. Perjantai-ilta ei ollut mennyyt hukkaan vaan molemmissa joukkueissa tekeminen oli huikeaa heti ekasta palaverista lähtien. Kilpasarjasta kotimatkalle lähti kultamitalit ja turnauksen voittopokaali. Haastesarjassa tiukkojen vääntöjen jälkeen viimeisen ottelun voitolla irtosi 7. sija. Paluumatkalla laitettiin vielä Lappeenrannan McDonald´s sekaisin, jonka jälkeen jokainen autokunta matkasi turvallisesti Keravalle.


Turnaussivut: https://www.pepofutis.net/tapahtumat/huhtari-cup/2018/. 

Sunnuntaina jatkettiin turnaamista ja KP-75 P07 osallistui kahdella joukkueella MPS:n järjestämään turnaukseen Tapulikaupungissa. Fiilis oli katossa ja onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. Toinen joukkue voitti kaksi peliä ja hävisi yhden, toisen joukkueen pelatessa toisinpäin, kaksi tappiota ja yhden voiton. Pelit olivat tasaisia ja joukkuehenki kasvoi turnauksen edetessä, molemmissa joukkueissa pelaajat olivat ennen vikaa peliä varmoja omasta voitostaan ja joukkuekavereita tsempattiin täysillä! 

KP-75 P07 aloittaa sarjapelit tällä viikolla seuraavasti: 
tiistai 17.4. klo. 18:00 ja klo. 19:00 Opel-liigan avausottelut tasolla 1 ja 3 Kalevan tekonurmella. 
lauantaina 21.4. klo. 11:30 piirisarjan tason 1 avausottelu NouLaa vastaan Kalevan tekonurmella. 
Hyvää kevättä ja tsemppiä kaikille joukkueille kaudelle 2018! 

Toivottaa KP-75 P07 ikäluokka

Seura onnittelee ikäluokkaa hienosta reissusta ja loistavasta voitosta!


Comments