Uutiset‎ > ‎

KP-75:n harjoitustoiminta jatkuu 1.6.2020 alkaen

lähettänyt Mika Hannonen 6.5.2020 klo 2.47   [ 6.5.2020 klo 6.29 päivitetty ]
Valtioneuvosto linjasi alkuviikosta, että 10 hengen kokoontumisrajoitusta laajennetaan 50 henkilöön 1.6.2020 alkaen. Rajoitusten porrastettu purku mahdollistaa joukkueharjoittelun aloittamisen 1.6 alkaen. KP-75:n harjoitustoiminta jatkuu kesäkuun alusta Valtioneuvoston ja Palloliiton ohjeiden mukaisesti. Liitteenä kesän kenttävuorot.

Palloliitto on ohjeistanut myös mahdollisuudesta aloittaa pienryhmäharjoittelu erillisen turvaohjeistuksen mukaisesti. Yksi tärkeä kohta ohjeistuksessa on, että pienryhmäharjoituksia järjestetään vain sen ikäisille tai tasoisille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöä ja muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko tapahtuman ajan. Seura ei aloita ohjattua pienryhmäharjoittelua toukokuussa. 

Jos YJ- ikäluokka haluaa järjestää pienryhmäharjoittelua, niin se on mahdollista, mutta on ensiarvoisen tärkeää, että  Palloliiton turvallisuusohjeita noudatetaan. Joukkueiden tulee olla myös huolellisia siinä, että kukaan yksilö ei koe tässä tilanteessa painetta palata harjoituksiin. Valinnan tulee olla yksilön ja perheen tekemä, sillä tilanteet perheissä ovat hyvin erilaisia esimerkiksi riskiryhmiin kuuluvien osalta. Liitteenä Palloliiton turvallisuusohjeistus pienryhmäharjoitteluun. 

Keravan lähiliikuntapaikat ovat suljettuna valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti ja aukeavat 14.5.2020. Ennen tuota mahdollista ohjattua pienryhmäharjoittelua ei voi aloittaa. Seura on perunut harjoitusvuoronsa Keravalla 31.5.2020 saakka, joten mahdollista pienryhmäharjoittelua varten pitää varata erikseen kenttävuorot. 


Palloliiton ohjeistuksen mukaan sarjatoiminta pyritään aloittamaan noin kaksi viikkoa sen jälkeen, kun harjoitustoiminta on käynnistynyt. Tällä hetkellä näyttää, että pelit liiton sarjatoiminta alkaisi porrastetusti 13-14.6 alkaen. Sarjatoiminnan alkamisesta odotetaan vielä tietoa liitosta ja tästä tiedotetaan heti, kun lisäohjeistuksia saadaan. 


Ĉ
Mika Hannonen,
6.5.2020 klo 6.28
Ċ
Mika Hannonen,
6.5.2020 klo 2.47
Comments