Uutiset‎ > ‎

KP-75 lahjoitti palloja Tansaniaan

lähettänyt Jukka Kuusonen 24.9.2019 klo 0.20
Keravan lukiolta lähtee syyskuun lopussa yhdeksän henkilön vahvuinen ryhmä istuttamaan metsää Tansaniaan Kerava-nimiseen metsään. Opettajia matkaan lähtee kaksi (Hanna Ripatti ja Ulla-Maija Myllyluoma), sekä heidän kanssaan seitsemän oppilasta. 

KP-75 lahjoitti ryhmän mukaan lahjoitettavaksi eteenpäin noin 15 palloa. Hanna Ripatti ja koko ryhmä oli erittäin kiitollinen palloista. Tässä Hannan kommentti/tietoa reissusta: 
"Lähdemme siis Tansaniaan Arusha- nimiseen kaupunkiin. Menemme istuttamaan metsää Kerava-nimiseen metsään, jonka on pannut alulle Keravan kehitysmaayhdistys. Vierailemme myös kouluilla. Tapaamme sekä ylä että alakouluikäisiä oppilaita. Koulut ovat sellaisia, joita Keravan yläkoululaiset ovat tukeneet taksvärkkirahoillaan. Koulut sijaitsevat Mondulin alueella, joka on Masai-aluetta ja siellä on paljon tuettavia aids-orpoja. Luokat ovat suuria noin 60-80 lasta. Kouluilla ei ole mitään urheiluvälineitä tai muitakaan opetusvälineitä. Kokemuksemme mukaan aiemmat pallot ovat olleet räsyistä tehtyjä myttyjä, joten pallot ovat varmasti kovin tervetulleita! Kiitos KP-75!"

KP-75 toivottaa ryhmälle oikein hyvää ja antoisaa matkaa! Comments