Uutiset‎ > ‎

KP-75 kasvatti Jukka Raitala MLS-liigan välierissä!

lähettänyt Jukka Kuusonen 27.11.2017 klo 23.27
KP-75 kasvatti Jukka Raitalan edustama Columbus Crew SC on edennyt, kaikkien suureksi yllätykseksi, aina itäisen konferenssin finaaliin. Finaalin ensimmäinen osaottelu on jo pelattu ja se päättyi Columbuksen kotiottelussa Torontoa vastaan 0-0 tasapeliin. Ensimmäisessä osaottelussa Raitalalle kirjattiin täydet 90 minuuttia.
"Toronto on runkosarjan ylivoimainen voittaja ja täällä puhutaan jopa MLS:n kaikkien aikojen joukkueesta -> se kertoo jo paljon! Kaudella hävittiin Torontossa 5-0, mutta emme anna sen painaa takaraivossa, pudotuspelit ovat ihan oma lukunsa. Jokatapauksessa Toronto on kotonaan äärimmäisen kova vastus." Raitala kertoo.

Columbus on pelannut melko tasaisesti ja on ollut koko kauden ajan playoffs paikassa kiinni. 
"Joukkueelta hyvä kausi toistaiseksi, suurempia ailahteluja ei ole tullut. Kukaan tuskin odotti Columbus Crew:n olevan oman konferenssin finaaleissa."

Toinen osaottelu pelataan suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Toronton kotistadionilla BMO Fieldillä, joka on valmistunut vuonna 2007. Stadionille mahtuu yli 21 000 katsojaa, joten fiilis tulee olemaan varmasti huikea, kun taistellaan paikasta MLS finaalissa.
"Upeaa olisi päästä finaaliin, mutta ensin pitää hoitaa voittaa Toronto. Kaikki keskittyminen on nyt tuossa ottelussa. Meidän joukkue ei hirveästi ole mediahuomiota saanut, mutta sehän sopii meille!"


"Kuulin, että Suomessa on talvi parhaimmillaan, joten isot tsemppaukset KP-75 yhteisölle talven harjoituksiin!" Raitala päättää.

KP-75 onnittelee Jukkaa ja Columbus Crew:tä hienosta kaudesta ja toivottaa onnea Torontoa vastaan!


Jukka Raitala

Comments