Uutiset‎ > ‎

KP-75 ja TuPS solmivat yhteistyösopimuksen vuosille 2017-2021

lähettänyt KP-75 Uutistoimitus 8.10.2017 klo 9.25   [ 8.10.2017 klo 12.48 päivitetty ]

Yhteisjoukkuetoiminnan on tavoitteena taata mahdollisimman monen haaste- ja harrastepelaajan harrastuksen jatkuminen itselle sopivalla tasolla sekä harrastajamäärien kasvu yj-ikäluokissa.

KP-75 ja TuPS ovat jo vuosien ajan perustaneet yhteisjoukkueen (yj) vuosittain poikapuolella Dn-ikäluokasta alkaen, kun osa pelaajista on siirtynyt Pallokerho Keski-Uusimaahan. Tyttöpuolellakin on ollut yhteisjoukkueita, mutta epäsäännöllisemmin ikäluokkien kokojen suuremman vaihtelun vuoksi. Toiminnasta on erittäin hyviä kokemuksia ja olemme voineet tarjota alueella laadukasta toimintaa niin pitkään kuin pelaajilla riittää intoa. Nyt solmittu sopimus vahvistaa entisestään yhteisjoukkuetoimintaa ja käytössä olleet periaatteet on sovittu nyt myös kirjallisesti. 

Molemmat seurat haluavat varmistaa laadukkaan yj-toiminnan ja kehittää sitä edelleen. Kehittämisestä vastaa Jukka Kuusonen, joka jatkossa toimii seurojen yhteisenä yj-koordinaattorina. 

Tyttöfutis on voimakkaassa kasvussa ja tavoitteena on jatkossa tarjota joka ikäluokassa myös tytöille yhteisjoukkue Dn-ikäluokasta alkaen. 

Hyvät kokemukset yj -toiminnasta useamman vuoden ajalta kannustavat seuroja tiiviimpään yhteistyöhön, jossa haaste- ja harrastetason pelaajille tarjotaan hyvät mahdollisuudet harrastaa jalkapalloa mahdollisimman pitkään ja lähiseudulla. YJ-toiminnalla on saatu hillittyä teini-iän lopetusaaltoa ja YJ-ikäluokkien toimintaan on uusienkin pelaajien helppo tulla mukaan.  

Seuraava perustettava yj-ikäluokka on P06, jonka toiminta ottaa ensimmäisiä askeliaan ensi viikolla. 

Yhteistyöstä lisätietoja antavat
Kirsi Heikura, TuPS pj, kirsi.heikura@tups.fi, 0407130741
Juha Eskelin, KP-75 pj, juha.eskelin@kp-75.fi, 0407723055