Uutiset‎ > ‎

KP-75 2004 pojille menestystä KuPS Cupista.

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 2.9.2014 klo 6.16   [ 4.9.2014 klo 5.13 päivitetty ]
KP-75 2004 ikäluokan edustusjoukkue jatkoi mitalijahtiaan ja kävi uusimassa viime vuotisen pronssimitalinsa KuPS Cupissa Kuopiosta.

KuPS Cup kokoaa vuosittain vahvan läpileikkauksen edustusjoukkueita ympäri Suomen ja on erinomainen mittari siitä, missä Suomen edustusjoukkueiden taso kulkee kussakin ikäluokassa.

Nämä veijarit tykkäävät pelata yhdessä toistensa kanssa, ovat valtavan aktiivisesti harkoissa Kalevassa ja heidän joukkuehenkensä on käsin kosketeltava. Pomputteluennätyksiäkin kirjattiin maanantaina neljälle pojalle ja muutaman ennätykset hipovat jo tuhannen kieppeillä, mikä kuvastaa poikien oma-toimiseen harjoitteluun käyttämää aikaa erinomaisesti.

- Ja meidän treenit tuntuivat olevan turnauksen jälkeen taas yhtä naurua, mutta niin pitääkin, maanantain kevyitä palautteluharjoituksia ohjaamassa ollut valmentaja Antti Paappanen toteaa.

Seura panostaa entistä enemmän ikäluokkien toimintaan ja lähetti kolme P04-ikäluokan ja kaksi P05-ikäluokan valmentajaa Suomen Palloliiton
C-tason valmennuskoulutuksiin tänä syksynä.

- Tällä seura ja ikäluokka onnistuu takaamaan parhaan mahdollisen valmennustiedon ja -taidon  ikäluokkamme kasvaville pojille, koulupäivän jälkeen ja omilla kotikulmillaan. Seuran panoksesta ja järjestelystä kiitollinen Paappanen kertoo.

KuPS Cup 2014 Sijoitukset
1. Koips, Vantaa
2. KuPS, Kuopio
3. KP-75, Kerava
4. Ilves, Tampere
5. Ajax-TP47, Kempele/Tornio
6. Tips, Vantaa
7. VJS, Vantaa
8. OLS, Oulu
9. JJK, Jyväskylä
10. KuPS2, Kuopio
11. FCSanta, Rovaniemi
12. ORPa, Oulu
13. Jippo, Joensuu
14. SJK, Seinäjoki
15. MP, Mikkeli
16. Sudet, Kouvola

Edustusjoukkueessa pelasivat
 Justus Kurkela
 Iiro Kärsämä
 Erkka Mäkeläinen
 Tuomas Nissinen
 Veikko Nupponen
 Aaro Paappanen
 Veeti Pekonen
 Akseli Sirolinna
 Ruslan Slivnitsyn
 Tomi Tuomi

 KP-75:n Iiro Kärsämä valittiin turnausorganisaation toimesta turnauksen  parhaaksi hyökkääjäksi tehden yhteensä 11 maalia.

Joukkueen mitaleille valmensi Paavo Savukoski.


KP-75 Onnittelee joukkuetta loistavasta suorituksesta!
Comments