Uutiset‎ > ‎

Koronaviruksen vaikutukset seuran toimintaan

lähettänyt Mika Hannonen 29.3.2020 klo 10.54   [ 29.3.2020 klo 10.55 päivitetty ]

Hyvät KP-75 jäsenet

Olemme haasteellisessa tilanteessa. Koronavirus vaikuttaa ennen kokemattomalla tavalla meidän kaikkien arkeemme. Kukaan ei  vielä pysty sanomaan, kauanko tämä tilanne jatkuu.

Poikkeuksellisista oloista huolimatta haluamme kannustaa seuramme pelaajia harjoittelemaan omatoimisesti ja pitämään yllä hyvää harrastusta. Tätä tarkoitusta varten KP-75:n päätoimiset valmentajat ovat rakentaneet ikäluokille palvelupaketin, johon on koottu ohjeita omatoimisen harjoitteluunOhjeita julkaistaan viikottain myclubin kautta. Seuraattehan siis aktiivisesti myclub-viestejä.

Harjoitukset ja pelit keskeytetty toistaiseksi


Harjoitus- ja pelitapahtumien keskeytys jatkuu toistaiseksi maan hallituksen ohjeiden mukaisesti.  KP-75 seuraa tilanteen kehittymistä tarkasti ja toimii THL:n sekä muiden viranomaisten sekä Suomen Palloliiton suositusten mukaisesti. 

 

Kun poikkeustilanne on ohi, pyritään toiminta käynnistämään heti, kun viranomaisohjeistus sen sallii.


Koronan vaikutukset seuran talouteen

 

Olemme joutuneet perumaan tai siirtämään useita kevääksi suunnittelemiamme tapahtumia ja turnauksia. Näillä perumisilla on merkittäviä vaikutuksia seuran talouteen. 

Joudumme sopeuttamaan kustannuksia, jotta seuran talous kestää mahdollisesti pidemmänkin toiminnan keskeytyksen ja mahdollistaa paluun normaaliin arkeen heti, kun se on mahdollista.  


Osa sopeuttamistoimista kohdistuu valitettavasti seuran henkilöstöön. Olemme joutuneet keskeyttämään ikäluokissa toimivien, valmentajasopimuksen tehneiden vastuuvalmentajien ja valmentaja-akatemialaisten palkanmaksun. Lisäksi joudumme lomauttamaan seurassa päätoimisina työskenteleviä työntekijöitä. Lomautukset astuvat porrastetusti voimaan huhtikuun 13. päivästä lähtien. 


Vastaavasti jäsenille syntyvät kulut pienenevät, kun esim. Keravan kaupunki on lopettanut kenttämaksujen perimisen Kalevan kentän sulkemisen jälkeen.


Tule mukaan KP-75:n sometiimiin!


Seura pyrkii lisäämään somenäkyvyyttä (esim. FB, Insta, Twitter) ja tätä varten perustaa 5-10 henkilön sometiimin. Pyydämme innokkaita somettajia mukaan rakentamaan KP-75:lle iloista, innokasta ja laadukasta someprofiilia! 


Sometiimiä vetää johtokunnan viestintävastaava Satu Lehmuskoski. Lähetä viesti Sadulle osoitteeseen viestinta@kp-75.fi ja ilmoittaudu mukaan.
Comments