Uutiset‎ > ‎

Kesän 2019 puulaakifutis sarja harraste-, kaveri- ja työpaikkajoukkueille

lähettänyt Mika Hannonen 6.3.2019 klo 2.24   [ 6.3.2019 klo 2.26 päivitetty ]
Keravan kaupunki ja Keravan Pallo-75 järjestävät jälleen kesäkaudella 2019 jalkapallon puulaakisarjan Keravalla. Sarja on tarkoitettu harraste-,  kaveri- ja työpaikkajoukkueille.

Pelitapa ja keskeisiä sääntöjä:


·         Peliaika:  2 x 25 min

Pelimuoto: Otteluissa kentällä 7+maalivahti, edestakaiset lentävät vaihdot

·         Pelien määrä: Sarja pelataan joko sarjamuotoisena tai siten, että joukkueet jaetaan lohkoihin ja lohkovaiheen jälkeen pelataan jatko-ottelut. Tavoitteena on pelata vähintään 8 ottelua kevään ja syksyn aikana (pelien määrä riippuu ilmoittautuneiden joukkueiden määrästä). Kevään pelit alkavat toukokuun alkupuolella ja kevätkausi loppuu kesäkuun puolessa välissä. Syksyllä pelit jatkuvat elokuun alkupuolella ja sarja päättyy syyskuun loppuun mennessä. 

·         Otteluissa normaalit paitsiot

  • Normaalit kulmapotkut ja sivurajaheitot
  • Muurin etäisyys vapaapotkuissa 5,5 metriä
  • Joukkueissa ei saa pelata SPL:n ns. liiton sarjoissa eikä piirin 3. divisioonassa  pelaavia pelaajia. Sarjassa ei saa olla pelaajia seuraavista sarjoista: Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen, kolmonen A-SM, B-SM, A1D, B1D. 
  • Joukkueeseen nimetty pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta. HUOM! Joukkueen täydentäminen muista joukkueista on kuitenkin sallittua tilanteessa, jolloin joukkueella ei ole kentällistä pelaajia (7+1) käytettävänään! Lainapelaajat on ilmoitettava vastustajan edustajalle ennen ottelun alkua!
  •          Kotijoukkue toimittaa pelipallon otteluun
  •         Joukkueella tulee olla yhtenäinen pelipaita/ liivit. Samanvärisen peliasun sattuessa vierasjoukkue käyttää liivejä.

Pelikentät

·         Ottelut pelataan pääsääntöisesti Kalevan tekonurmikentällä sunnuntaisin klo 10.00 – 12.00.

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

·         Sarjan osallistumismaksu on 300€/ joukkue

·         Ilmoittautuminen 31.3.2019 mennessä. ilmoittautuminen puulaakifutis 2019

·         Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

·         Turnauksen järjestäjä lähettää osallistuville joukkueille vahvistuksen ilmoittautumisesta sekä tiedot maksun suorittamisesta

Muuta huomioitavaa:

·         Sarjan otteluohjelmia ja tulospalvelua ylläpidetään KP-75:n kotisivuilla www.kp-75.fi/ puulaakifutis. 

·         Kilpailun järjestäjä ei vakuuta pelaajia, vaan pelaajat pelaavat tapahtumassa omalla vastuullaan/ oman vakuutuksen alaisina.

·         Kenttäalueilla ja pukukopeissa kaikkien päihteiden käyttö on kielletty. Pelaaja/joukkue, joka ei ole "pelikunnossa" suljetaan sarjasta. Kenttäalue pidetään myös savuttomana.

 

Lisätiedot: Mika Hannonen tel. 0400-740044 tai mika.hannonen(a)kp-75.fiComments