Uutiset‎ > ‎

Kesäleirin ensimmäiset vierailijat varmistuneet!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 4.5.2018 klo 5.24
Kesäleirimme huippuvalmentaja vierailijana on Toni Korkeakunnas!

FC Lahtea neljättä kauttaan valmentava 49-vuotias Toni "Toke" Korkeakunnas on ehtinyt tehdä jo mittavan uran jalkapallovalmentajana kotoisilla kentillä. Korkeakunnas on valmentajaurallaan edennyt porras kerrallaan yhä vaativampiin tehtäviin. Takana hänellä on myös värikkään puoleinen pelaajaura. Tuon matkan varrella on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista.

Hän on FC Lahden pitkäaikaisin päävalmentaja ja onnistui valmentamaan seuran ensimmäisellä kaudellaan vuonna 2014 seurahistorian toiselle pronssille. Vesijärven rannalla ei ole historian saatossa ollut kaikista leppoisinta valmentaa äänekkään ja vaativan kotiyleisön takia. Sen on saanut kokea nahoissaan vuorollaan esimerkiksi Harri Kampman, Antti Muurinen, Ilkka Mäkelä kuin Tommi Kautonenkin. Osansa kritiikistä on saanut myös Korkeakunnas, joka on kuitenkin pitänyt paikkansa, tehden budjettiin nähden ansiokasta työtä vuodesta toiseen.

Mikä mies Korkeakunnas loppupeleissä oikein on ja mistä hän on ponnahtanut valtakunnan parhaimpien jalkapallovalmentajien joukkoon? Otetaanpa siitä seuraavaksi selvää: http://www.fclahti.fi/uutiset/2017/08/12/toni-korkeakunnas-opettaja

FC Lahden hyökkääjä Henri Anier on virolainen jalkapalloilija, joka on pelannut kaudesta 2017 lähtien FC Lahdessa. Anier debytoi Viron A-maajoukkueessa vuonna 2011. Anier siirtyy FC Lahteen skotlantilaisesta Inverness Caledonian Thistlen joukkueesta. FC Floran kasvatti on pelannut urallaan Norjan, Skotlannin ja Ruotsin pääsarjoja. Pelikokemusta on myös 2. Bundesliigasta. Viron maajoukkueessa Anier on pelannut 38 ottelua, joissa hän on iskenyt seitsemän maalia.


FC Lahden puolustaja Kalle Taimi on tulossa myös kesäleirille vieraaksi. Toke kertoo 41 liigaottelua pelanneen Taimen lyömään itsensä läpi viime kaudella Veikkausliigan eliittiin laitapuolustajana. Taimi on SJK:n ja Kaarinan Nappuloiden kasvatti ja myöskin edustanut PS Kemiä.Kesäleirille on myös tulossa ohjaajaksi U16 tyttöjen maajoukkueen pelaaja ja KP-75 kasvatti Veera Hellman! Veera mm. valittiin 18. – 21.4. pelattu tyttöjen alueturnauksen All Stars joukkueeseen ja myöskin on valittu U16 Uefa Development turnaukseen Eerikkilään maajoukkueen mukaan: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u16-tytot-uefa-development-turnaukseen-eerikkilaan
Comments