KP-75 uutiset‎ > ‎

Kerava täyteen palloja!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 2.10.2012 klo 0.28   [ 27.11.2012 klo 23.42 päivitetty ]
KP-75 ja Keravan Intersport järjestivät jo toisena vuonna peräkkäin hyväntekeväisyys kampanjan, jolla tuettiin tänä vuonna Keravan peruskoulujen toimintaa, sekä Keravalla toimivan Paasikiven nuorisokylän toimintaa. Hyväntekeväisyyteen kerätyillä tuotoilla hankittiin yhteensä 120 palloa ja 13 pallopumppua!

KERAVA TÄYTEEN JALKAPALLOJA!

Keravan Pallo – 75 ja Keravan Intersport keräsivät yhteistyössä yhteensä 120 palloa ja 13 pallopumppua 13 Keravalaiseen peruskouluun. Jokaiseen kouluun jaettiin torstaina 27.9.2012 keskimäärin kymmenen palloa ja yksi pumppu.

Ajatus hyväntekeväisyydestä lähti liikkeelle reilu vuosi sitten kevään 2011 päiväkotikierroksella, jossa KP-75 kävi viemässä omia esitteitään päiväkoteihin ja kertomassa toiminnastaan. Päiväkotien henkilökunnan kanssa jutustellessa tuli esille, että päiväkodeilla ja kouluilla on hyvin vähän resursseja liikuntavälineiden ostamiseen. Mietimme omalta osaltamme miten voisimme olla avuksi ja saimme silloin idean hyväntekeväisyyskirppiksistä, joissa kerätään samalla lahjoituksia kyseistä hanketta varten. Kokeilu oli vuonna 2011 niin onnistunut, että päätimme tehdä hyväntekeväisyydestä perinteen!

Tänä vuonna järjestimme KP-75 Päivän yhteydessä jälleen hyväntekeväisyyskirppiksen, sekä arpajaiset, joiden tuotto ohjattiin suoraan hyväntekeväisyyteen. Keravan Intersport lahjoitti arpajaisiin 150 euron lahjakortin nappisten ostoon, sekä tietenkin auttoi meitä hankkimaan palloja mahdollisimman paljon. Myös KP-75:n oma kasvatti Jukka Raitala oli heti mukana, kun kuuli tarkoituksesta! Jukka lahjoitti arpajaisiin Heerenveenin pelipaitansa nimmarilla varustettuna.

Pallojen jaon kouluihin pääsi suorittamaan junioripäällikkö Jukka Kuusonen. Hän hehkuikin iloa päivän päätteksi! ”Tuntui ihan vuoden parhaalta työpäivältä, kun tuli niin paljon positiivista palautetta! Pallot otettiin erittäin suurella ilolla vastaan. Muutamassa koulussa oppilaat olivat heti pallojen kimpussa!”

Toivomme, että koulut käyttävät palloja aktiivisesti lasten ja nuorten liikuttamisessa. Pallohan on maailman suosituin ja käytetyin lelu, jolla lapset ja nuoret leikkivät ja pelaavat! Syy miksi hankimme myös pallopumppuja, on se, että pallot pysyvät pitempään paremmassa kunnossa. Toivomme, että Keravalaiset lapset ja nuoret saavat pallojen avulla lisää hauskoja ja innostavia hetkiä koulupäivän arkeen. Pallot soveltuvat hyvin erilaisiin peleihin ja leikkeihin. Nyt on myös hyvä hetki aloittaa "harjoittelu" vuoden 2013 koulufutistapahtumaa varten, joka järjestetään huhtikuussa 2013!

Lisäksi hyväntekeväisyyteen kerätyistä rahoista jäi ”ylimääräistä” 200 euroa. Ne ohjaamme Keravalla toimivan Paasikiven nuorisokylän toimintaan,
http://www.paasikivennuorisokyla.fi/.
Mietimme vielä yhdessä mahdollisuuksia, tällä hetkellä haluaisimme molemmat kohdentaa summan johonkin konkreettiseen. Lisäksi KP-75 lupasi järjestää keväällä 2013 Paasikiven nuorisokylän halukkaille nuorille jalkapalloharjoitukset!

Erittäin suuri kiitos kaikille tempauksen mahdollistaneille!

Hyvää syksyn jatkoa ja iloisia hetkiä pallojen kanssa toivottavat

Jukka Kuusonen, Petri Jokinen, Keravan Pallo – 75 ry:n organisaatio, Jukka Raitala ja Keravan Intersportin henkilökunta

Comments