Uutiset‎ > ‎

Keravan Pallo – 75 ja Tuusulan Palloseura perustavat yhteisen naisten joukkueen kaudelle 2018-2019!

lähettänyt Jukka Kuusonen 22.10.2018 klo 3.30   [ 22.10.2018 klo 23.51 päivitetty ]
KP-75 naisten joukkue pelasi kaudella 2017-2018 Naisten nelosta ja syyskierroksella taistelivat loppuun asti paikasta kolmoseen. Uusi yhteinen joukkue perustetaan jo olemassa olevan KP-75 naisten joukkueen paikalle ja joukkue tulee toimimaan KP-75 nimen alla. Joukkueeseen etsitään lisää innokkaita ja motivoituneita naispelaajia ja koska B-tyttöjen YJ -ryhmä tulee harjoittelemaan naisten joukkueen mukana, toivotamme myös B-juniori-ikäiset tervetulleiksi kokeilemaan joukkueen toimintaa!

”Yhteisen naisten joukkueen tavoitteena on saada tyttö -ja naispuolelle jatkuvuutta, sekä luoda nuoremmille pelaajillemme selkeä jatkumo myös juniori-iän jälkeen. Pelaajan motivaatiota tukee tieto, mitä kohti hän on menossa ja mitä tulevaisuudessa on vaihtoehtoja” sanoo seurojen junioripuolen YJ-toiminnasta vastaava Jukka Kuusonen.

Joukkue aloittaa talvikauden harjoittelun viikolla 44. Harjoituksia on talvikaudella kolme kertaa viikossa seuraavasti:
* Ti klo. 19:30-21:00 Kurkelan koulun sali (Futsal + fysiikka).
* To klo. 19:30-21:00 Kalevan tekonurmi.
*Su klo. 19:30-21:00 Tuusulan kuplahalli.

Joukkueen valmennusvastuu on Jukka Kuusosella (Uefa-B), sekä fyysisessä harjoittelussa valmentajana toimii SUL:n nuorisopäällikkö Piia Jäntti.
Futsal-sarjaan on ilmoittauduttu yhdellä joukkueella Kolmoseen, lisäksi pelaamme säännöllisesti harjoituspelejä talven aikana.

”Tuusulassa on tullut useita kyselyjä naisjoukkueen tilanteesta, varsinkin aikaisemmin pelanneilta, joilla mieli tekisi takaisin kentälle. Kuitenkin Tuusulassa on sama ongelma kuin muuallakin naisjalkapallon osalta eli pelaajien vähyys. Nyt pystymme yhteisen joukkueen avulla tarjoamaan heti valmiin ja toimivan ratkaisun tähän ongelmaan. Toivottavasti mahdollisimman moni, joka on pelannut tavoitteellista jalkapalloa ja miettinyt pelaamisen aloittamista uudelleen, uskaltautuu rohkeasti kokeilemaan harjoituksiin!” iloitsee TuPS:n puheenjohtaja Kirsi Heikura.

”Olen valmentanut naisten joukkuetta nyt kaksi kautta. Joukkueessa on hyvä henki ja harjoituksissa keskitytään olennaiseen. Jokainen pyrkii tekemään oman parhaansa ja se riittää tässä joukkueessa. Harjoituksissa kaikkia tsempataan! Toivon kuitenkin, että mukaan tulevat ovat aikaisemmin pelanneet jalkapalloa. Joukkueen tavoitteena on pyrkiä nousemaan kolmoseen, mutta ei kuitenkaan hinnalla millä hyvänsä, eli meillä on kyllä kaikki saaneet peliaikaa, jotka ovat harjoituksissa käyneet.” kertoo Kuusonen.

Uuden joukkueen ensimmäiset harjoitukset pidetään tiistaina 30.10.2018 klo. 18:45-20:00 Keinukallion juoksuportaat.
Perustamispalaveri pidetään torstaina 1.11.2018 klo. 19:30 Sompion koululla, osoitteessa Aleksis Kiven tie 18, 04200 Kerava.

Olethan rohkeasti yhteydessä joukkueen vastuuvalmentajaan jos olet kiinnostunut pelaamisesta naisten tai B-tyttöjen joukkueessa.
Yhteydenotot: Jukka Kuusonen, Puh. 040-8286610, E-mail:
jukka.kuusonen@kp-75.fi


Comments