Uutiset‎ > ‎

Kannusta Raitala mukaan EM-kisoihin, osta fanituotteita!

lähettänyt Jukka Kuusonen 1.3.2020 klo 3.16   [ 4.3.2020 klo 2.06 päivitetty ]
Tämä mainos piti olla KP-75:n varaslähtö EM-kisoihin, mutta toisinkävi. Jukka Raitala nimettiin viime viikolla seurajoukkueensa Montreal Impactin kapteeniksi, Montreal voitti Concacaf champions leaguen jatkopelinsä ja edessä näytti olevan huikea valmistautumisjakso seurajoukkueessa kesän EM-kisoihin. Valitettavasti Jukka Raitalan pohjeluu murtui ja edessä on 8-12 viikon toipuminen. EM-kisat alkavat Kööpenhaminassa Suomen osalta lauantaina 13.6. ottelulla Tanskaa vastaan. Jukka oli itse toiveikas toipumisen suhteen ja katsoo positiivisella fiiliksellä kesään.

Laita nyt kisavarusteet kuntoon ja tilaa omasi! Tarjolla on fanipaitaa ja fanihuivia! Ostamalla tuotteita olet samalla tukemassa seuran junioritoimintaa ja seuran omaa vähävaraisten tukirahastoa. 

Kun tuotteita on saatu toimitettua, haluamme nähdä niitä jäseniemme päällä sosiaalisessa mediassa. Samalla lähetät isot tsempit Jukka Raitalalle toipumista varten! 

Liitteenä olevasta pdf:stä: Raitala fanipaita ja fanihuivi, klikkaamalla saat auki mainoksen tuotteista ja niiden tilausohjeet. Paidasta on tarjolla lasten, miesten ja naisten mallia. 

Tilauslomakkeeseen pääset myös suoraan klikkaamalla tästä linkistä.

   

Ċ
Jukka Kuusonen,
1.3.2020 klo 3.16
Comments