Uutiset‎ > ‎

Kalevan Vihreän valmennuskopin muutokset!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 25.1.2017 klo 3.46
Kalevan kentän vihreän kopin käytäntö muuttuu. Koppi siirtyy johtokunnan ja seuran päätöksellä kokonaan seuran käyttöön. Koppi muutetaan seuran valmennuskopiksi ja buffet käyttöön sopivammaksi. Lisäämme koppiin mm. liivien kuivaus tangot, alamme pitämään kopista huolta ja täyttämään sen seuran valmennus varusteilla (liiveillä, tötsillä, pienillä maaleilla jne.). Nämä varusteet on jokaisen ikäluokan käytössä harjoitusten ajan, jonka jälkeen ne palautetaan omalle paikalle siististi. Jokainen ikäluokka saa halutessaan oman avaimen käyttöön. 

Tämä myös tarkoittaa sitä, että ikäluokat eivät enää saa säilyttä omia varusteitaan kopissa. Ikäluokan omat varusteet pitää noutaa pois kopista 15.2 mennessä. Tämän jälkeen ne siirretään pois kopista. Ikäluokka voi halutessaan lahjoittaa valmennusvarusteensa seuran käyttöön, jolloin ne olisivat kaikkien ikäluokkien käytössä.

Teemme koppiin säännöt ja alamme laittamaan koppia kuntoon 16.2 alkaen tyhjentämällä aluksi kopin. Arvioitu aika, milloin koppi olisi valmis, on huhtikuun loppuun mennessä. Kopista vastaavat Maippi Ennevaara ja allekirjoittanut.

Jos tulee kysyttävää niin olkaa yhteydessä Topi Leinoseen tai Maippiin.
Comments