Uutiset‎ > ‎

KALEVAN URHEILUPUISTON LIIKENNEJÄRJESTELYT OVAT MUUTTUNEET 17.1.2017

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 19.1.2017 klo 2.12

Urheilupuiston sisään tapahtuva saattoliikenne sekä siellä pysäköinnit on kielletty ja ne ovat siten siirtyneet liikenne- sekä pysäköinninvalvonnan alaiseksi.

Ajo kielletään Kaikilla moottoriajoneuvoilla: mopot mopoautot, moottoripyörät autot, myös puomin ollessa auki. (kts. oheinen liite)

 

Liikennemerkki sallii ainoastaan vierasjoukkueen bussin 1-2 (riippuen tilasta) sekä jäähallin oman huoltoajon, vaikka puomi olisi avoinna.

 

Urheilupuistossa käy vuosittain n 600 000 asiakasta kahdessa jäähallissa, tekonurmella, luonnonnurmella yleisurheilukentällä ja uimalassa/uimahallissa.

Liikenneturvallisuutta koskevat ongelmat syntyvät runsaasta harrastaja/saattoliikenteestä, kun lapsia kuljetetaan hallin ovelle kevyen liikenteen ja harrastajien reittejä pitkin. Suurimmat haasteet painottuvat arkisin klo 16 jälkeiseen aikaan ja viikonloppuihin, mutta alueella liikkuu  aikuiskäyttäjien lisäksi myös päivällä runsaasti lapsia/koululaisia ja eläkeläisiä.

 

Urheilupuiston alue jäähallien ja kenttien vieressä ajokieltoaluetta ja siellä ei ole pysäköintiä. Ympäröivä väylä on myös pelastustie.

 

Harrastajien pysäköinti saattoliikenne ohjataan nykyiselle isolle pysäköintialueelle.


Jos tulee kysyttävää, olkaa yhteydessä toiminnanjohtajaan.

Comments