Uutiset‎ > ‎

Kaikki Pelissä – jalkapallotapahtuma innostaa lapsia liikunnan pariin

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 27.4.2017 klo 4.38

Keravan päiväkotien vuosina 2010 ja 2011 syntyneet lapset pääsivät nauttimaan liikunnan riemusta ja aurinkoisesta säästä tiistaina 11.4.2017 Keravan Pallo -75 –seuran järjestämässä Kaikki Pelissä –jalkapallotapahtumassa Kalevan urheilupuistossa.


Kaikki Pelissä tapahtumaan oli kutsuttu kaikki Keravan kunnalliset päiväkodit. Jokainen osallistuva päiväkoti oli ilmoittautunut etukäteen, valmistellut joukkueelleen nimen ja askarrellut upeita plakaatteja sekä suunnitellut kannustushuutoja. Kilpailemassa olivat muun muassa joukkueita nimeltään Jaakkolan Ronaldot, Kanniston Ninjat ja Sompion pantterit. Jokaisella joukkueella oli päivän aikana kaksi virallista ottelua, sekä aikaa touhuta Lohikäärmerata, Pusta ja Pumpa Futisseikkailu ja Norsujalkapallo -nimisillä liikuntarasteilla. Kuudetta kertaa järjestetyn tapahtuman tavoitteena on innostaa lapsia liikkumaan ja saada kaikki lapset osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Joukkuepeli opettaa lapsille vuorovaikutusta ja kaikki voivat oppia toisiltaan. Kilpailun tavoitteena ei ollut voittaminen, vaan parhaansa tekeminen ja tasaväkisen pelin aikaan saaminen.


Eskarilaisten odottama tapahtuma

– Turnaukset on mennyt hyvin, totesi kuusivuotias Nooa. Hän pelasi Killan koulun esikoululaisten Pallopuput–nimisessä joukkueessa. Nooan mielestä oli kivaa viettää päiväkotipäivää turnausten merkeissä ja hän viettäisi tällaista päiväkotipäivää mielellään useamminkin.


Mukana tapahtumassa ollut Sompion päiväkodin kasvattaja kertoi eskarilaisten innolla odottaneen tapahtumaa. 
– Joka vuosi ollaan oltu mukana, kun tämä turnaus on järjestetty ja joka vuosi tämä on ollut odotettu tapahtuma, hän kertoi. 

Sompion päiväkodin liikunnalliset esikoululaiset olivat vastoittain osallistuneet myös sählyturnaukseen ja nyt he siirtyivät sujuvasti jalkapallon maailmaan. Jalkapallotapahtumassa he olivat upeiden plakaattien kanssa, joita he kannattelivat kannustushuutojen säestäminä.Comments