Uutiset‎ > ‎

Jari Vento palaa Keravan Pallo -75:n riveihin

lähettänyt KP-75 Uutistoimitus 21.12.2015 klo 9.33   [ 21.12.2015 klo 9.33 päivitetty ]
Jari Vento on nimitetty Keravan Pallo -75:n valmennuspäälliköksi. Vento on aiemmin työskennellyt samassa tehtävässä KP-75:ssä vuosituhannen vaihteesta vuoteen 2011 saakka, jolloin hän siirtyi Myllykosken Palloon myös valmennuspäälliköksi. MyPAn jälkeen Vento toimi FC Lahden Akatemian päävalmentajana kaudella 2015. Hän aloittaa työt Keravalla 1.1.2016.

"Jarista jäi hyvät muistot vuosituhannen vaihteesta. Arvostan Jarin osaamista ja kokemusta. Vuodet Veikkausliiga-seurojen organisaatioissa antoivat hänelle varmasti näkemystä, jota voimme nyt  hyödyntää keravalaisten jalkapalloharrastajien kehittämisessä. Samalla seuran toiminta nousee uudelle tasolle" sanoo KP-75:n puheenjohtaja Jyri-Petteri Aro tyytyväisenä.

Seuran toiminnanjohtaja Mika Hannonen sanoo Vennon palkkaamisen olevan investointi seuran toiminnan kehittämiseen: "Palaamme tauon jälkeen kahden valmennuksen parissa toimivan palkatun henkilön toimintamalliin. Jarin rooli on ikäluokkien valmentajien tukemisessa ja seuran tehoharjoitteluryhmien vetämisessä. Kun töitä järjestellään uudestaan, pääsee myös nuorisopäällikkö Topi Leinonen panostamaan toden teolla aloittavien ikäluokkien ja jalkapallokoulun kehittämiseen", toteaa Hannonen. "Näiden panostusten uskon näkyvän jäsenmäärän kasvuna muutaman vuoden päästä", jatkaa toiminnanjohtaja Hannonen.

Vento itse on innostunut uudesta pestistään. "KP-75:n toimintaan on mukava palata. Seurassa halutaan panostaa vahvasti taitokulttuuriin ja olen tyytyväinen, että pääsen taas Kalevan kentälle sitä viemään eteenpäin"