Uutiset‎ > ‎

Jalkapallotekniikat valmentajakoulutus on peruttu

lähettänyt Mika Hannonen 10.3.2020 klo 6.35   [ 17.3.2020 klo 3.06 päivitetty ]

Jalkapallotekniikat valmentajakoulutus on peruttu koronavirusepidemian ja siitä aiheutuneen poikkeusolon johdosta ja se tullaan siirtämään myöhemmin pidettäväksi. Uusi ajankohta ilmoitetaan, kun se selviää ja kurssia varten tullaan avaamaan uusi ilmoittautuminen. 

Jalkapallotekniikat koulutuksessa perehdytään jalkapallossa vaadittaviin keskeisiin tekniikoihin, niiden laatutekijöihin sekä opetusvinkkeihin.

Koulutus on suunnattu lasten ja nuorten valmentajille, joilla on vähintään Futisvalmentajan startti tai vastaava (D-taso) käytynä. Pääosin sisältö antaa valmentajille työkaluja lapsuus- (8-11v) ja nuoruusvaiheessa (12-15v) opeteltavien tekniikoiden oppimiseen. Koulutukseen ovat kuitenkin tervetulleita kaikki halukkaat riippumatta aikaisemmasta valmentaja-kokemuksesta.

Koulutus on Palloliiton valmentajakoulutuksen polulla yksi vaihtoehtoinen teemakoulutus. Jokaisen valmentajan tulee käydä vähintään yksi teemakoulutus ennen UEFA C-tason koulutusta. Koulutus sopii erinomaisesti myös valmentajille, joilla on Palloliiton eri tason koulutuksia käytynä viime vuosikymmenten aikana.

Koulutus on maksuton KP-75:ssä, YJ:ssä ja Sibbo Vargarnassa toimiville valmentajille.  Tervetuloa mukaan! 


Comments