Uutiset‎ > ‎

Hauskanpito sallittu toukokuun Kannusta mua kampanjassa

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 5.4.2016 klo 2.17

Hauskanpito sallittu toukokuun Kannusta mua kampanjassa

 

Toukokuussa kampanjoidaan 2016 hyvän ilmapiirin puolesta lasten urheilussa. Haluamme, että jalkapalloharrastus on tulevaisuudessa vielä hienompi harrastus yhä useammalle ja että kuningaslajin parissa viihtyvät kaikki. Siksi haluamme nyt kaikki seurat ja joukkueet tukijoukkoineen mukaan Kannusta mua -kampanjaan!

 

Kuinka osallistua?

Kannusta mua -kampanjaan osallistuminen on hauskaa yhdessä tekemistä ja asioiden esille nostamista.Tavoitteena on tuoda esille lajin arvot kasvattajana ja lisätä keskustelua aiheesta. Kampanjan pääpaino on positiivisen toiminnan esille tuomisessa kentällä ja kentän laidalla. Hauskanpito ja mielikuvituksen käyttö ovat sallittuja!

 

Tässä joitain esimerkkejä siitä, kuinka seura/joukkue voi osallistua kampanjaan, mutta voit keksiä myös täysin oman tavan osallistua.

- ilmoita seurasi/joukkueesi tähän kampanjaan kampanjasivulla

- järjestä tapahtumia ja haastepelejä joissa näkyy #kannustamua viittaus

- ota kuvia/videoita, jotka kertovat hyvästä ilmapiiristä. Julkaise ne hashtagilla #kannustamua. Voit käyttää kuvissa kampanjasivulta tulostettavaa kylttiä.

- kannusta joukkueita osallistumaan kampanjan viikkokilpailuihin (video- ja kuvakilpailuja). Omat ideat kehiin!

- käsittele kampanjan teemoja kampanjamateriaalin avulla

- viestittele sosiaalisessa mediassa ja käytä hashtagia #kannustamua

 

Kannustamme myös mediaa kertomaan tästä kampanjasta. Jos joukkueesi haluaa olla mukana median kuvattavana ja haastateltavana, ota yhteyttä Silja Rantaan (silja.ranta@palloliitto.fi).

 

Aikataulu

Kannustamua – kampanja järjestetään 1.-31. toukokuuta. Toki hauskaa voi pitää myös sen jälkeen.

 

Kampanjan tunnus #kannustamua

Kampanjan tavoitteena on saada mahdollisimman paljon hashtagilla #kannustamua merkittyjä viestejä, kuvia ja videoita sosiaaliseen mediaan. Käytä siis tätä hashtagia kaikissa sosiaalisen median viesteissäsi Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, YouTubessa jne. Me kampanjatiimissä jaamme viestejänne tosi mielellämme omilla tileillämme ja toivomme että tekin teette niin.

Comments