Uutiset‎ > ‎

Futista koko perheelle - Autotalo Laakkonen ja KP-75 yhteistyöhön

lähettänyt KP-75 Uutistoimitus 17.3.2019 klo 2.15
Autotalo Laakkonen
KP-75 vahvistaa koko perheen jalkapalloharrastusta yhteistyössä Autotalo Laakkosen kanssa. Tarjolla on perhefutista kerran kuukaudessa niin jalkapallokoulun kuin jalkapallokerhonkin yhteydessä.

Perheen pienimmät pääsevät kivan lajin pariin ja hyvän harrastuksen alkuun Volkswagen-jalkapallokerhossa, jonka nuorimmat osanottajat ovat kolmivuotiaita. Hyvää harrastusta on kiva jatkaa jalkapallokoulussa keväällä.

Jalkapallokerho 2019


Jalkapallokerhossa ja jalkapallokoulussa tulevaisuuden Messit ja Marthat pääsevät tutustumaan jalkapalloon iloisessa ilmapiirissä leikkien, harjoitusten ja pelien myötä. Aikuiset pääset treenaamaan yhdessä lasten kanssa kerran kuussa perhefutiksessa.

Autotalo Laakkonen on yksi KP-75:n pääyhteistyökumppaneista. Sujuva arki ja toimiva kuljetuskalusto on tärkeää jalkapalloilijoiden arjessa, kun isommat pelaajat kulkevat pelien perässä kentältä toiselle.

- On hienoa, että Keravalta löytyy nyt KP-75:n yhteistyökumppani, joka auttaa futisperhettä kulkemaan ja kannustaa myös perheitä liikkumaan yhdessä perhefutiksen merkeissä, sanoo KP-75:n puheenjohtaja Juha Eskelin. Jos olet hankkimassa uutta autoa tai vaihtamassa autoa kannattaa käydä tutustumassa Autotalo Laakkosen automallistoon, puheenjohtaja jatkaa.
Comments