UutisetKoronaviruksen vaikutukset seuran toimintaan

lähettänyt Mika Hannonen 29.3.2020 klo 10.54   [ 29.3.2020 klo 10.55 päivitetty ]

Hyvät KP-75 jäsenet

Olemme haasteellisessa tilanteessa. Koronavirus vaikuttaa ennen kokemattomalla tavalla meidän kaikkien arkeemme. Kukaan ei  vielä pysty sanomaan, kauanko tämä tilanne jatkuu.

Poikkeuksellisista oloista huolimatta haluamme kannustaa seuramme pelaajia harjoittelemaan omatoimisesti ja pitämään yllä hyvää harrastusta. Tätä tarkoitusta varten KP-75:n päätoimiset valmentajat ovat rakentaneet ikäluokille palvelupaketin, johon on koottu ohjeita omatoimisen harjoitteluunOhjeita julkaistaan viikottain myclubin kautta. Seuraattehan siis aktiivisesti myclub-viestejä.

Harjoitukset ja pelit keskeytetty toistaiseksi


Harjoitus- ja pelitapahtumien keskeytys jatkuu toistaiseksi maan hallituksen ohjeiden mukaisesti.  KP-75 seuraa tilanteen kehittymistä tarkasti ja toimii THL:n sekä muiden viranomaisten sekä Suomen Palloliiton suositusten mukaisesti. 

 

Kun poikkeustilanne on ohi, pyritään toiminta käynnistämään heti, kun viranomaisohjeistus sen sallii.


Koronan vaikutukset seuran talouteen

 

Olemme joutuneet perumaan tai siirtämään useita kevääksi suunnittelemiamme tapahtumia ja turnauksia. Näillä perumisilla on merkittäviä vaikutuksia seuran talouteen. 

Joudumme sopeuttamaan kustannuksia, jotta seuran talous kestää mahdollisesti pidemmänkin toiminnan keskeytyksen ja mahdollistaa paluun normaaliin arkeen heti, kun se on mahdollista.  


Osa sopeuttamistoimista kohdistuu valitettavasti seuran henkilöstöön. Olemme joutuneet keskeyttämään ikäluokissa toimivien, valmentajasopimuksen tehneiden vastuuvalmentajien ja valmentaja-akatemialaisten palkanmaksun. Lisäksi joudumme lomauttamaan seurassa päätoimisina työskenteleviä työntekijöitä. Lomautukset astuvat porrastetusti voimaan huhtikuun 13. päivästä lähtien. 


Vastaavasti jäsenille syntyvät kulut pienenevät, kun esim. Keravan kaupunki on lopettanut kenttämaksujen perimisen Kalevan kentän sulkemisen jälkeen.


Tule mukaan KP-75:n sometiimiin!


Seura pyrkii lisäämään somenäkyvyyttä (esim. FB, Insta, Twitter) ja tätä varten perustaa 5-10 henkilön sometiimin. Pyydämme innokkaita somettajia mukaan rakentamaan KP-75:lle iloista, innokasta ja laadukasta someprofiilia! 


Sometiimiä vetää johtokunnan viestintävastaava Satu Lehmuskoski. Lähetä viesti Sadulle osoitteeseen viestinta@kp-75.fi ja ilmoittaudu mukaan.

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset seuran toiminnassa

lähettänyt Mika Hannonen 12.3.2020 klo 9.13   [ 13.3.2020 klo 1.48 päivitetty ]

KP-75 on päättänyt seuraavista rajoituksista koronavirusepidemian vuoksi. Rajoitukset perustuvat maan hallituksen suosituksiin ja Suomen Palloliiton ohjeistukseen. 

- Keravan Pallo-75 keskeyttää harjoitus- ja pelitapahtumat Suomen Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti maaliskuun loppuun asti.

- Seura kieltää toistaiseksi joukkueidensa ja toimijoidensa ulkomaanmatkat seuratoiminnassa.

- KP-75 peruuttaa valmennuskoulutus tilaisuudet Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti maaliskuun loppuun asti.. Koulutuksien uusista ajankohdista tiedotetaan myöhemmin.

- Toiminnan keskeytys poikkeusoloissa ei vaikuta maaliskuun toimintamaksuihin.

Epidemiatilanne muuttuu tällä hetkellä hyvin nopeasti. KP-75 seuraa tilanteen kehittymistä tarkasti ja tekee päätöksiä THL:n ja muiden viranomaisten sekä Palloliiton suositusten mukaisesti. 

 

Suomen Palloliitolta odotetaan linjausta sarjatoiminnan osalta. Seura tiedottaa asiasta heti, kun Palloliitolta saadaan ohjeistusta asiaan.


Keravan Puulaakisarjan ilmoittautuminen on nyt avattu

lähettänyt Jukka Kuusonen 11.3.2020 klo 3.47

Tervehdys,

Keravan kaupunki ja Keravan Pallo-75 järjestävät jälleen kesäkaudella 2020 jalkapallon puulaakisarjan Keravalla. Sarja on tarkoitettu harraste-,  kaveri- ja työpaikkajoukkueille.

Tulevana kesänä on tarkoitus viime vuoden tapaan pelata sekä keväällä että syksyllä. Pelit tullaan pääsääntöisesti pelaamaan sunnuntaisin
klo 13-15.00. Osallistuvien joukkueiden määrä ratkaisee tullaanko pelaamaan sarjamuotoisena vai siten että pelataan ensin lohkovaihe ja sitten
jatkopelit.

Liitteenä tiedote tulevan kesän puulaakifutiksesta. Ilmoittautuminen 31.03.2020 mennessä oheisen linkin kautta  ilmoittautuminen puulaakifutis 2020 tai 
tiedotteessa olevan linkin kautta.

Tervetuloa Keravan Puulaakifutissarjaan kesällä 2020.
-
Lisätietoja puulaakista voi kysyä: 
Mika Hannonen
KP-75 toiminnanjohtaja
tel. 0400-740 044


Jalkapallotekniikat valmentajakoulutus on peruttu

lähettänyt Mika Hannonen 10.3.2020 klo 6.35   [ 17.3.2020 klo 3.06 päivitetty ]

Jalkapallotekniikat valmentajakoulutus on peruttu koronavirusepidemian ja siitä aiheutuneen poikkeusolon johdosta ja se tullaan siirtämään myöhemmin pidettäväksi. Uusi ajankohta ilmoitetaan, kun se selviää ja kurssia varten tullaan avaamaan uusi ilmoittautuminen. 

Jalkapallotekniikat koulutuksessa perehdytään jalkapallossa vaadittaviin keskeisiin tekniikoihin, niiden laatutekijöihin sekä opetusvinkkeihin.

Koulutus on suunnattu lasten ja nuorten valmentajille, joilla on vähintään Futisvalmentajan startti tai vastaava (D-taso) käytynä. Pääosin sisältö antaa valmentajille työkaluja lapsuus- (8-11v) ja nuoruusvaiheessa (12-15v) opeteltavien tekniikoiden oppimiseen. Koulutukseen ovat kuitenkin tervetulleita kaikki halukkaat riippumatta aikaisemmasta valmentaja-kokemuksesta.

Koulutus on Palloliiton valmentajakoulutuksen polulla yksi vaihtoehtoinen teemakoulutus. Jokaisen valmentajan tulee käydä vähintään yksi teemakoulutus ennen UEFA C-tason koulutusta. Koulutus sopii erinomaisesti myös valmentajille, joilla on Palloliiton eri tason koulutuksia käytynä viime vuosikymmenten aikana.

Koulutus on maksuton KP-75:ssä, YJ:ssä ja Sibbo Vargarnassa toimiville valmentajille.  Tervetuloa mukaan! 


Keravan Energian Aurinkoinen Jalkapallokoulu 2020

lähettänyt Jukka Kuusonen 6.3.2020 klo 1.13   [ päivittänyt 10.3.2020 klo 6.39 Mika Hannonen ]

Keravan Pallo -75 järjestää yhteistyössä Keravan Energian kanssa 3-7 vuotiaille (2017-2013 syntyneille) jalkapallokoulun kaudella 2020.

23.4.2020 klo 18:00-19:00 Aloitusinfo 2015-2017 syntyneet, paikkana Sompion koulun tiilisali
23.4.2020 klo. 19:00-20:00 Aloitusinfo 2013-2014 syntyneet, paikkana Sompion koulun tiilisali

Aurinkoinen Jalkapallokoulu alkaa maanantaina 27.4.2020! Jalkapallokoulu tarjoaa hauskaa ohjattua futista, opettaa yleisiä liikuntataitoja ja luo lapsille miellyttäviä hetkiä liikunnan parissa.

Jalkapallokoulun ilmoittautuminen on nyt avattu. Voit tutustua ja tehdä ilmoittautumisen Keravan Energian Aurinkoiseen Jalkapallokouluun tarkemmin täältä.


KP-75 seurapäivä on peruttu kevään osalta

lähettänyt Jukka Kuusonen 6.3.2020 klo 0.47   [ päivittänyt 17.3.2020 klo 3.10 Mika Hannonen ]

KP-75 seurapäivä on peruttu koronavirusepidemian ja siitä aiheutuneen poikkeusolon johdosta kevään osalta. Uutta ajankohtaa seura päivälle selvitetään ja siitä tullaan tiedottamaan myöhemmin. 


Ystävällisin terveisin
Keravan Pallo-75

KP-75 järjestää pelinohjaajakoulutuksen 7.4.2020!

lähettänyt Teemu Lehtola 4.3.2020 klo 3.07

KP-75 kouluttaa uusia pelinohjaajia ohjaamaan juniorien pelejä Opel-liigassa kaudella 2020!


Tarvitsemme innokkaita ja vastuullisia pelinohjaajia, jotka ovat syntyneet vuonna 2008 tai aikaisemmin.

Uusille pelinohjaajille pidetään koulutus tiistaina 7.4.2020 klo 18:00-20:30 Keravan lukion auditoriossa ja koulutukseen kuuluu myös mahdollisuus 18.-19.4.2020 KP-75 Kevätturnauksessa ohjaaminen. 
Kouluttajana toimii Keski-Uudenmaan Jalkapalloerotuomarikerhon kouluttaja. Kurssille voivat osallistua myös TuPS:n ja PK K-U:n pelaajat.

Kevätturnauksessa pelinohjaajille annetaan tutorointia ja he saavat myös palkkion jokaisesta pelistä. Jokaiselle ohjaajalle pyritään asettelemaan vähintään 3 ottelua.

Täytä alla olevan linkin kautta ilmoittautumislomake ja tervetuloa kurssille.

ILMOITTAUTUMINEN

Kysyttävää?

Teemu Lehtola
KP-75 Seuravalmentaja
Puh, 044-0556346
teemu.lehtola@kp-75.fi


Kannusta Raitala mukaan EM-kisoihin, osta fanituotteita!

lähettänyt Jukka Kuusonen 1.3.2020 klo 3.16   [ 4.3.2020 klo 2.06 päivitetty ]

Tämä mainos piti olla KP-75:n varaslähtö EM-kisoihin, mutta toisinkävi. Jukka Raitala nimettiin viime viikolla seurajoukkueensa Montreal Impactin kapteeniksi, Montreal voitti Concacaf champions leaguen jatkopelinsä ja edessä näytti olevan huikea valmistautumisjakso seurajoukkueessa kesän EM-kisoihin. Valitettavasti Jukka Raitalan pohjeluu murtui ja edessä on 8-12 viikon toipuminen. EM-kisat alkavat Kööpenhaminassa Suomen osalta lauantaina 13.6. ottelulla Tanskaa vastaan. Jukka oli itse toiveikas toipumisen suhteen ja katsoo positiivisella fiiliksellä kesään.

Laita nyt kisavarusteet kuntoon ja tilaa omasi! Tarjolla on fanipaitaa ja fanihuivia! Ostamalla tuotteita olet samalla tukemassa seuran junioritoimintaa ja seuran omaa vähävaraisten tukirahastoa. 

Kun tuotteita on saatu toimitettua, haluamme nähdä niitä jäseniemme päällä sosiaalisessa mediassa. Samalla lähetät isot tsempit Jukka Raitalalle toipumista varten! 

Liitteenä olevasta pdf:stä: Raitala fanipaita ja fanihuivi, klikkaamalla saat auki mainoksen tuotteista ja niiden tilausohjeet. Paidasta on tarjolla lasten, miesten ja naisten mallia. 

Tilauslomakkeeseen pääset myös suoraan klikkaamalla tästä linkistä.

   

8 -11 v ikävaihe valmentajakoulutus Keravalla

lähettänyt Mika Hannonen 24.2.2020 klo 3.26   [ 24.2.2020 klo 3.33 päivitetty ]

8 -11 v ikävaihe valmentajakoulutus Keravalla

 

Suomen Palloliitto uudistaa valmentajakoulutuksensa rakennetta, sisältöjä, koulutustapoja ja menetelmiä. 

Aikaisemmin aloitteleville valmentajille tarkoitetut E- ja D-valmentajakoulutukset poistuvat ja niiden tilalle tulevat seuraavat uudet koulutukset:

• Futisvalmentajan starttikoulutus 

• 5–7-vuotiaiden ikävaihekoulutus 

• 8–11-vuotiaiden ikävaihekoulutus

  

Keravan Pallo-75 ja If Sibbo Vargarna järjestävät yhteistyössä 8-11 vuotiaiden ikävaihekoulutuksen kolmena viikonloppuna 29.2 - 29.3.2020 välisenä aikana. Teoriaosuus pidetään KP-75:n toimistolla ja käytännön harjoitukset pidetään Järvenpään monitoimihallissa ja Kurkelan koulun palloiluhallissa. Liitteenä kurssin alustava kurssin ohjelma. Koulutus on maksuton KP-75:ssä ja Sibbo Vargarnassa toimiville valmentajille. Kurssille osallistumisen edellytyksenä on futisvalmentajan starttikurssin käyminen. 


Ilmoittautuminen valmennuskurssille oheisen linkin kautta 28.2.2020 mennessä ilmoittautuminen ikävaihekoulutuksen


KP-75 Järjestää fyysiset testit lauantaina 29.2.2020 Keravan jäähallin juoksusuoralla

lähettänyt Jari Vento 11.2.2020 klo 5.15

KP-75 Järjestää fyysiset testit lauantaina 29.2.2020 Keravan jäähallin juoksusuoralla. Testeihin ovat kaikki pelaajat tervetulleita! 

Testeissä testataan seuraavat asiat:

- 10 m ja 30 m Nopeustesti: https://vimeo.com/album/3367100/video/125887181

- Ketteryystesti, 8-rata: https://vimeo.com/album/3367100/video/125887067

- Kimmoisuus, Kevennyshyppy: https://vimeo.com/album/3367100/video/125887064

Jakakaa pelaajillenne ylläolevat videot näkyviin!

Testipäivän aikataulu:

9.00-10.30

P12, P11 ja P08

10.30-12.00

P10, P09, P07 ja T10-11

12.00-13.30

P06, P05 ja T06-07

13.30-15.30

B-pojat, naiset ja B-tytöt

Seuraavat testit järjestetään lokakuussa 2020.

1-10 of 530