KP-75 uutiset

HALUATKO OSALLISTUA TODELLA KIVALLE BACK TO SCHOOL - LEIRILLE?

lähettänyt Topi Leinonen 26.6.2017 klo 2.26

Keravan Pallo -75 järjestää Back to School - leirin Kalevan tekonurmella elokuussa 2017. 
Leirin ajankohta on ennen koulujen alkua 7.8.2017 – 11.8.2017.

Leiri sisältää jalkapalloa, peli-iloa ja liikunnan riemua.

Voit osallistua yksittäisinä päivinä tai koko viikon!

Leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 2003 – 2010 syntyneet jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ja pojat. 
Leiri alkaa aamuisin klo. 10:00 harjoituksilla ja leiripäivät päättyvät klo. 12:00. Ilmoittautuminen on nyt avattu!

Kalevan jalkapallonurmella on luvassa harjoituksia pallon kanssa ja ilman, pelejä, leikkejä sekä hauskaa yhdessäoloa. Lisäksi pelaajille annetaan ohjeita ja vinkkejä vapaa-ajan harjoitteluun. 
Leirin lopuksi pelataan kaikkien odottama Leiri-Cup, jossa ratkaistaan leikkimielisen kisan paras joukkue!

Leirin päivittäisestä valmennuksesta vastaa  kaksi seuran päätoimista valmentajaa apunaan seuran ikäluokissa toimivia valmentajia sekä  vanhempia pelaajia.


Varustus sään mukaan. Jäähallin pukuhuoneet ovat myös käytössämme kesäleirin aikana. Mukaan tekonurmelle sopiva harjoitteluvarustus sekä oma juomapullo ja pallo.


Leirin hinta on


  • 40€  /  viikko


  • 10€  /  päiväLeirin järjestäjä ei erikseen vakuuta osallistujia!


KYSYTTÄVÄÄ? Leirin vastaavana toimii Keravan Pallo -75 Valmennuspäällikkö

Jari Vento

044 - 5937308

jari.vento(at)kp-75.fi

KP-75 lähtee innoissaan mukaan Together #WePlayStrong -kampanjaan!

lähettänyt Topi Leinonen 21.6.2017 klo 2.36

Together #WePlayStrong –kampanjan tavoitteet:

 

1. UEFA:n tavoitteena on nostaa tyttöjen/naisten jalkapallo Euroopan harrastetuimmaksi urheilulajiksi viiden vuoden kuluessa (nyt sijalla 2-3): https://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-palloliitto/together-weplaystrong

3. Tytöt lopettavat jalkapallon usein 12-15-vuoden iässä erinäisistä syistä. Together #We PlayStrong –kampanja haluaa muuttaa tätä ja näyttää futiksen coolina! Tavoitteena on koskettaa erityisesti nuorten tyttöjen kohderyhmää ja rohkaista heitä jatkamaan lajin parissa.

3. UEFA:n ja eurooppalaisten yliopistojen tekemässä tutkimuksessa jalkapallolla on vaikutus tyttöjen itseluottamukseen. Tulosten mukaan noin 80% nuorista tyttöjalkapalloilijoista koki, että heillä on parempi itseluottamus jalkapalloharrastuksen seurauksena. https://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-palloliitto/jalkapallolla-positiivinen-vaikutus-tyttojen-itseluottamukseen


Nyt seura kutsuu kaikki tyttöikäluokat mukaan yhteiseen kampanjaan!

Muutamia havaintoja kentän laidalta - Katso SPL Uusimaan kehityspäällikön Tanen blogi!

lähettänyt Topi Leinonen 21.6.2017 klo 1.40

Muutamia havaintoja kentän laidalta mm. valmentajiin, vanhempiin ja erotuomareihin liittyen. Katso videoblogi, jaa ja kommentoi


Seuraa myös somea:

 

Twitter, @TaneliHaara,  @SPL_Uusimaa,

Facebook, https://www.facebook.com/SPLUusimaa/

YouTube ja vanhat blogit, http://www.youtube.com/user/spluusimaaLIVE.

Kesäleirille lisää vierailijoita! Italiassa pelannut Riikka Hannula vierailee leirillä torstaina 8.6!

lähettänyt Topi Leinonen 7.6.2017 klo 5.15

Riikka Hannula pelasi kauden 2016-2017 Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, eli Serie B:ssä, pelaavan veronalaisen ASD Fimauto Valpolicellan riveissä. Riikka on myös pelannut Naisten Liigassa FC Hongassa ja onkin kovan luokan maalitykki.

Riikka on myös tullut tutuksi Youtube tähden Lassi Hurskaisen videoilta: https://www.youtube.com/watch?v=WVNCpC0EHiY


KP-75 Kasvatti Jukka Raitala jälleen nimetty Huuhkajiin!

lähettänyt Topi Leinonen 30.5.2017 klo 4.27

Päävalmentaja Markku Kanerva julkaisi tiistaina 30.5. joukkueensa kesäkuun alun A-maaotteluun Liechtensteinia vastaan ja MM-karsintaotteluun Ukrainaa vastaan.

Huuhkajista jälleen löytyy KP-75 kasvatti ja nykyään Columbus Crew FC:n pelaaja Jukka Raitala! KP-75 onnittelee Jukkaa valinnasta ja toivottaa Huuhkajille onnea kesäkuun peleihin!

Palloliiton uutinen:

TuPS/KP-75 P05 YJ kausi käynnistynyt hienosti!

lähettänyt Topi Leinonen 26.5.2017 klo 5.53   [ 26.5.2017 klo 5.55 päivitetty ]

TuPS ja KP-75 Pojat 2005 ikäluokat yhdistyivät marraskuussa 2016 yhteisjoukkueeksi, TuPS/KP-75 P05 YJ! Harjoitukset käynnistyivät hyvin ja ensimmäisen viikon jälkeen pelaajat olivat jo kuin vanhoja tuttuja toisilleen. P05:ssä on mukana n. 55 pelaajaa ja yhteensä 4 joukkuetta. Harjoituksissa jaetaan säännöllisesti neljään harjoitusryhmään pelaajien motivaatiosta ja taitotasosta riippuen, kuitenkin kokoajan pientä liikettä molempiin suuntiin ylläpitäen. 

P05 YJ:n kevätkausi on mennyt loistavasti. YJ1 ja YJ2 joukkueet osallistuivat huhtikuussa Komeetat kevätturnaukseen Jyväskylässä. Tuomisina sieltä oli YJ1:llä turnausvoitto ja YJ2 hieno kahdeksas sija. Jyväskylään matkustettiin perjantaina, käytiin syömässä ja keilailemassa, tutustuttiin toisiimme hieman paremmin. Perjantai-ilta sujui tosi hyvin! Lauantaina keskityttiin sitten pelaamiseen ja turnaus etenekin valmennuksen suunnitelman mukaan, eli turnausvoitto kotiin. 
Samana viikonloppuna YJ3 ja YJ4 joukkueet osallistuivat HIFKin Väiski cuppiin, jossa pelit myöhästyivät lumisateiden takia. Myöhästymiset eivät pelaajia haitanneet ja tuomisina olikin hienosti 12. joukkueen turnauksessa sijat viisi ja seitsemän! 

Komeetat kevätturnauksen sivut: http://www.komeetat.fi/joukkue2005/27398 

HIFK Väiski Cup turnauksen sivut: https://cupdom.com/games/?163


Toukokuussa YJ2 ja YJ3 osallistuivat KäPan Keväturnaukseen ja siellä peli loksahti kohdilleen. YJ2 päätti hienon turnauksen pronssiottelun voittoon. Pronssiottelussa pelaajat olivat hyvin tietoisia omasta pelistä ja millaisia asioita kentällä haluttiin, turhia menetyksiä ei tullut ja omista paikoista tehtiin hienot maalit. 

YJ3 etene alkulohkon voittoon puhtaalla pelillä. Ennen finaalia taisi 3 pelaajalla olla aikaisempaa kokemusta finaalista, joten edessä oli jännittävä finaali pelaajille. Ja niinhän se meni, että finaali oli todella hermostunutta ja vastustaja pääsi 2-0 johtoon, mutta lopussa YJ3 rohkaistui ja nousi tosissaan taistelemaan voitosta. Ihan ei kiri tällä kertaa riittänyt ja finaali päättyi 2-1 tappioon. Valmennus oli kuitenkin todella ylpeä poikien esityksistä turnauksessa. 
KäPa Keväturnauksen sivut: 
Kesäkuussa YJ1 matkaa vielä Lohja Cupin kilpasarjaan ja koko ikäluokka osallistuu Helsinki Cupiin heinäkuussa.

YJ1 pelaa Ykkösen karsintaa ja on vahvasti lunastamassa paikkansa Ykkösessä: https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/pojat?&uusjp17&P121 

YJ2 pelaa Kakkosen karsintaa ja johtaa omaa lohkoaan, eli myös lunastamassa paikkansa Kakkosessa: https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/pojat?&uusjp17&P122 

YJ3 pelaa Kolmosta ja on sarjassaan viimeistä edellisenä, kuitenkin KäPa kevätturnauksen finaalipaikka antoi varmasti luottoa omaan tekemiseen: https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/pojat?&uusjp17&P123 

YJ4 (TuPS) pelaa myös Kolmosta ja on aloittanut sarjan sekä tappioita keräten, että myös hienoja voittoja napaten: https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/pojat?&uusjp17&P123 

Vastuuvalmentaja Jukka Kuusonen kiteyttääkin kauden alun hyvin: ”Olemme halunneet korostaa kaikkien pelaajien merkitystä ikäluokassa. Jokainen on tärkeä ja mitä paremmiksi kaikki kehittyvät, sitä kovempia treenivastustajia kaikki saavat. Kaikkien pitää auttaa toisiaan ja toisen puolesta pitää olla valmis tekemään kentällä kaikkensa. Yhteishenki on huikea, varmasti osittain jo pelkän pelaajien kierrättämisen takia. Lisäksi valmennus on sitoutunut ja valmis vetämään mitä tahansa ryhmää ja pitää yllä positiivista henkeä. Olemme myös yrittäneet saada hieman liian kovia pelejä, jotta pelaajat ymmärtävät että töitä on tehtävä paljon, sopivasti tasaisia pelejä, sekä paljon pelejä joissa pitäisimme enemmän palloa kuin vastustaja, jotta pallollinen pelaaminen kehittyisi. Tässä näyttäisimme onnistuneen hyvin ja kesän aikana varmasti saadaan pojat innostumaan vieläkin enemmän tekemään asioita myös omalla ajalla!”

Veikkausliiga pelaajat Antti Koskinen, Ilves ja Juha Pirinen, HJK, vierailevat tulevalle KP-75 Kesäleirillä!

lähettänyt Topi Leinonen 18.5.2017 klo 6.37

Seuraavat vierailijat julkaistu!
#25 Antti Koskinen

Koskinen on pelannut urallaan yli 100 ottelua Veikkausliigassa. Hän pelasi viime kaudella ainoastaan kuusi ottelua Veikkausliigassa, sillä loppukeväästä tullut ikävä nilkkavamma pilasi kauden.

”Tavoitteenani on pelata ehjä kausi ja auttaa sitä kautta joukkuetta.”

Lisätietoa: https://ilvesedustus.fi/25-antti-koskinen/


#6 Juha Pirinen

Juha Pirinen on ikäänsä nähden varsin rutinoinut pelaaja Veikkausliigaan ja mies pelasikin ensimmäiset ottelunsa kasvattajaseuransa Hakan paidassa pääsarjassa vuonna 2008, kunnes piipahti Tampereella kolmen kauden verran. Hakasta tie vie MYPAn kautta Rovaniemelle, jossa Pirinen nousi Veikkausliigan kahden kauden aikana Veikkausliigan kärkipelaajien joukkoon. RoPS:ssa kohokohdaksi jäi kausi 2015, kun Pirinen oli johdattamassa joukkuetta sensaatiomaisesti hopealle.

Lisätietoa: https://www.hjk.fi/joukkue/Pirinen_Juha_6/1


Leirillä myös jo mukana aikaisemmin julkaistuneet: Olga Ahtinen ja Mimmi Nurmela!


Lisätietoa:

https://pk35vantaa.fi/pelaajat/17-mimmi-nurmela/

https://pk35vantaa.fi/2016/12/13/olga-ahtinen-punamustiin/

Keravan Pallo -75 järjestää kesäleirin Kalevan tekonurmella kesällä 2017.

Leirin ajankohta on 5.6.2017 – 9.6.2017 ja 12.6.2017 – 16.6.2017.


Kesäleiri sisältää jalkapalloa, peli-iloa ja liikunnan riemua. 
Leirille tulossa myös vierailuja Suomi futiksen huipulta! 
Voit osallistua yksittäisinä päivinä, koko viikon tai kaikki kymmenen päivää!

Leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 2003 – 2010 syntyneet jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ja pojat. 
Leiri alkaa aamuisin klo. 9:00 harjoituksilla ja leiripäivät päättyvät klo. 14:00. Lisätietoa ja ilmoittautuminen: http://www.kp-75.fi/tapahtumat/kesaleiri/kesaeleiri-2017

Kalevan jalkapallonurmella on luvassa harjoituksia pallon kanssa ja ilman, pelejä, leikkejä sekä hauskaa yhdessäoloa. Lisäksi pelaajille annetaan ohjeita ja vinkkejä vapaa-ajan harjoitteluun. Leirin lopuksi pelataan kaikkien odottama Leiri-Cup, jossa ratkaistaan leikkimielisen kisan paras joukkue! 
Leirin päivittäisestä valmennuksesta vastaa kaksi seuran päätoimista valmentajaa apunaan seuran ikäluokissa toimivia valmentajia sekä vanhempia pelaajia.

KP-75 Järjestää Kaveri Viikot ja kutsuu kaikki pojat ja tytöt kokeilemaan jalkapalloa ilmaiseksi!

lähettänyt Topi Leinonen 17.5.2017 klo 4.14

Jalkapalloa, liikunnan iloa ja hikeä!

FUTISTA KAIKILLE!

Keravan Pallo -75 Ry järjestää ”Kaveri Viikot” viikoilla 21 ja 22.

Kaveri Viikoilla kuka vaan poika/tyttö voi tulla kokeilemaan jalkapallon harrastamista
ilmaiseksi! Kun tulet kokeilemaan futista, saat seuralta omaksesi pallon!

Ilmoittaudu vain paikan päällä joukkueen valmentajalle/joukkueenjohtajalle, jonka
tunnistat KP-75 takista! Mukaan tarvitset vain ulkoliikuntavarustuksen ja juomapullon. Pallon saat seuralta!

Joukkueiden harjoitusajat:

Tytöt 2008-2009 keskiviikkoisin klo 17:45-19:15 kalevan tekonurmella ja sunnuntaisin klo 17:45-19:15 kalevan tekonurmella

Tytöt 2006-2007 keskiviikkoisin klo 17:45-19:15 kalevan tekonurmella ja sunnuntaisin klo 17:45-19:15 kalevan tekonurmella

Pojat ja Tytöt 2010 keskiviikkoisin klo 16:45–18:15 Kalevan tekonurmella ja sunnuntaisin klo 14:30–16:15 ahjon koulun tekonurmella

Pojat 2009 torstaisin klo 16:30–18:00 Kalevan tekonurmi ja sunnuntaisin klo 15:30–17:15 Ahjon koulun tekonurmi

Pojat 2008 keskiviikkoisin klo 17:30–19:00 kalevan tekonurmella ja torstaisin 17:30-19:00 kalevan tekonurmella

Pojat 2007 maanantaisin klo 18:30–20:00 Kalevan tekonurmella ja  keskiviikkoisin klo 18:30–20:00 Kalevan tekonurmella.

Pojat 2006 torstaisin klo 18:30–20:05 kalevan tekonurmella ja sunnuntaisin klo 18:30–20:05 kalevan tekonurmella

HALUATKO OSALLISTUA TODELLA KIVALLE KESÄLEIRILLE?

lähettänyt Topi Leinonen 10.5.2017 klo 2.32   [ 10.5.2017 klo 3.08 päivitetty ]

Ensinmäiset vieraamme julkaistu, toisella kesäleiri viikolla leirillä vierailee Naisten A-maajoukkueessa- ja PK-35 Naisten liigassa pelaavat Olga Ahtinen ja Mimmi Nurmela! Ensimmäisellä viikolla tulossa myös vierailijoita Suomi futiksen huipulta!

Lisätietoa:

https://pk35vantaa.fi/pelaajat/17-mimmi-nurmela/

https://pk35vantaa.fi/2016/12/13/olga-ahtinen-punamustiin/

Keravan Pallo -75 järjestää kesäleirin Kalevan tekonurmella kesällä 2017.

Leirin ajankohta on 5.6.2017 – 9.6.2017 ja 12.6.2017 – 16.6.2017.


Kesäleiri sisältää jalkapalloa, peli-iloa ja liikunnan riemua. 
Leirille tulossa myös vierailuja Suomi futiksen huipulta! 
Voit osallistua yksittäisinä päivinä, koko viikon tai kaikki kymmenen päivää!

Leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 2003 – 2010 syntyneet jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ja pojat. 
Leiri alkaa aamuisin klo. 9:00 harjoituksilla ja leiripäivät päättyvät klo. 14:00. Lisätietoa ja ilmoittautuminen: http://www.kp-75.fi/tapahtumat/kesaleiri/kesaeleiri-2017

Kalevan jalkapallonurmella on luvassa harjoituksia pallon kanssa ja ilman, pelejä, leikkejä sekä hauskaa yhdessäoloa. Lisäksi pelaajille annetaan ohjeita ja vinkkejä vapaa-ajan harjoitteluun. Leirin lopuksi pelataan kaikkien odottama Leiri-Cup, jossa ratkaistaan leikkimielisen kisan paras joukkue! 
Leirin päivittäisestä valmennuksesta vastaa kaksi seuran päätoimista valmentajaa apunaan seuran ikäluokissa toimivia valmentajia sekä vanhempia pelaajia.

KP-75 P08 Hopealle Helsinki Open turnauksessa!

lähettänyt Topi Leinonen 28.4.2017 klo 1.35

KP-75 P08 Hopealle Helsinki Open turnauksessa!

KP-75 aloitti lauantain alkulohkon pelit hyvällä sykkeellä kaatamalla IF Gnistanin 5-3 . Pojat saivat pidettyä hyvän fiiliksen päällä myös seuraavassa pelissä ja kaatoivat aina vahvan FC Honka Akatemian 6-3. Joukkue hävisi päivän viimeisen pelin FC Viikinkejä vastaan 6-2. Pojat jäivät lohkossa toiseksi ja selvittivät tiensä välieriin. Välierissä vastaan tuli PPS. Pelistä tuli tasaisen tiukka ja pojat taistelivat 3-1 voiton ja näin saavuttivat tiensä kohti finaalia. Vastaan tuli uudestaan FC Viikingit. Finaali oli todella tiukka peli, mutta Viikingit olivat tälläkin kertaa parempia. Fiinali päättyi 5-1 tappioon ja pojat saivat hopeat kaulaan.

Valmentaja Jami Puolakan mietteitä turnauksesta:
- FC Honka Akatemia peli oli todella hyvä. Olimme selkeästi parempia ja Honka kaatuikin 6-3. Pojat pelasivat läpi turnauksen hyvin ja hopea oli todella hyvä saavutus. Pakko on kiittää täksi kaudeksi tullutta valmennusuudistusta. Todella paljon on menty eteenpäin ja olemme voittaneet joukkueita, joille vuosi sitten hävittiin vielä selkeästi

Hopea joukkue Mitalit kaulassa.
Seura onnittelee joukkuetta ja taustoja hienosta suorituksesta!Pojat valmistautuvat Jamin johdolla seuraavaan peliin.

1-10 of 343