UutisetOhjeistus harjoitusten aloittamiseen 1.6.2020 alkaen

lähettänyt Mika Hannonen 28.5.2020 klo 3.45   [ 28.5.2020 klo 3.46 päivitetty ]

Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti lajin- ja pelinomaisen harjoittelun käynnistäminen on mahdollista aloittaa 1.6.2020 alkaen erityisjärjestelyin.

Kesäkuun alusta noudatetaan kesän harjoitusvuoroja. Opel- liigaan osallistuvat joukkueet voivat käyttää myös Opel- liigan pelivuoroja harjoitteluun. Näissä ylimääräisissä harjoituksissa seuravalmentajat eivät pääsääntöisesti ole mukana. Tiistain ja torstain Kalevan Opel- liiga pelivuoroille on aseteltu joitakin liiton 8v8 pelejä. 

Ohessa seuran laatima ohjeistus harjoitteluun kesä- heinäkuun aikana. Käykää ohjeistus läpi kotona lasten kanssa ennen harjoitusten alkua. 


1. Harjoituksiin ei voi tulla, jos pelaajalla on pieniäkään sairauden oireita. Jos epäillään covid-19-tartuntaa, toimitaan THL:n ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus

2. Jokainen pelaaja, toimihenkilö ja valmentaja osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan.

3. Ohjatussa tapahtumassa on maksimissaan 50 osallistujaa. Tämä sisältää kaikki harjoitukseen osallistuvat henkilöt kuten valmentajat.

4. Pelaajat saapuvat ja poistuvat harjoitusvarusteissa. Pukuhuoneet eivät ole käytössä. Jäähallin yleisövessat ovat käytössä.

5. Harjoituksiin tullaan yleisurheilukentän puoleisesta portista Kalevassa. 

6. Harjoituksista poistutaan parkkipaikan puoleisesta portista Kalevassa. 

7. Kentälle ei voi mennä ennen oman harjoitusvuoron alkua, jos kentällä on toisen ikäluokan harjoitukset käynnissä.

8. Kentälle mennään valmentajan johdolla. 

9. Eri ryhmien harjoitusvuorojen väliin jätetään vähintään 5 minuutin siirtymäaika. Harjoitusvuoro päättyy 5 minuuttia ennen kenttävuoron päättymistä. 

10. Kentältä poistutaan välittömästi harjoitusten päätyttyä. 

11. Reput yms. varusteet jätetään siistiin riviin valmentajan osoittamaan paikkaan.

12. Alkulämmittely ja loppuverryttely tehdään kentän ulkopuolella, jos kentällä on toisen ikäluokan harjoitukset käynnissä. Vahva suositus on, että alkuverryttelyyn varataan max 15. min aikaa. Alkulämmittelyssä ei välttämättä pystytä käyttämään palloa. 

13. Kenttäalue on varattu vain pelaajien ja joukkueiden toimihenkilöiden käyttöön.

14. Pelaajien vanhemmat tai muut läheiset pysyvät kentän ulkoreunoilla tai katsomossa. 

15. Juomapullot pidetään erillään toisistaan. Jokainen juo vain omasta juomapullostaan.

16.  Harjoituksissa ei käytetä liivejä. Jos liivejä tai eri värisiä paitoja tarvitaan, varusteiden pitää olla pelaajien henkilökohtaisessa käytössä.

17. Merkkikartioita ja muita valmennuksen apuvälineitä käsittelevät vain valmentajat.

18. Kentällä ei syljetä.

19. Jos pelaaja joutuu yskimään tai aivastamaan harjoituksissa, pitää yskiä tai aivastaa hihaan.


Yleistä ohjeistusta:


Aluehallintoviraston ohjeistus:  http://www.avi.fi/web/avi/usein-kysytyt-kysymykset

Keravan Pallo -75 Ry:n sääntömääräinen kevätkokous 25.5.2020 klo 18:30

lähettänyt KP-75 Puheenjohtaja 10.5.2020 klo 6.53   [ 10.5.2020 klo 6.54 päivitetty ]

Keravan Pallo -75 Ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 25.5.2020 klo 18:30 seuran toimistolla. Esityslistalla on sääntöjen määräämät asiat.

Voimassa olevien, valtioneuvoston asettamien kokoontumisrajoitusten johdosta kokoukseen tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostilla seuran puheenjohtajalle (puheenjohtaja (at) kp-75.fi) viimeistään 24.5.2020 klo 18:30. 

Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyden välityksellä. Etäyhteyteen liittyvät tiedot tarkentuvat osallistujamäärän perusteella.
 

 

Hyvää äitienpäivää!

lähettänyt Mika Hannonen 10.5.2020 klo 0.47   [ 10.5.2020 klo 0.48 päivitetty ]

KP-75 toivottaa hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

KP-75:n harjoitustoiminta jatkuu 1.6.2020 alkaen

lähettänyt Mika Hannonen 6.5.2020 klo 2.47   [ 6.5.2020 klo 6.29 päivitetty ]

Valtioneuvosto linjasi alkuviikosta, että 10 hengen kokoontumisrajoitusta laajennetaan 50 henkilöön 1.6.2020 alkaen. Rajoitusten porrastettu purku mahdollistaa joukkueharjoittelun aloittamisen 1.6 alkaen. KP-75:n harjoitustoiminta jatkuu kesäkuun alusta Valtioneuvoston ja Palloliiton ohjeiden mukaisesti. Liitteenä kesän kenttävuorot.

Palloliitto on ohjeistanut myös mahdollisuudesta aloittaa pienryhmäharjoittelu erillisen turvaohjeistuksen mukaisesti. Yksi tärkeä kohta ohjeistuksessa on, että pienryhmäharjoituksia järjestetään vain sen ikäisille tai tasoisille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöä ja muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko tapahtuman ajan. Seura ei aloita ohjattua pienryhmäharjoittelua toukokuussa. 

Jos YJ- ikäluokka haluaa järjestää pienryhmäharjoittelua, niin se on mahdollista, mutta on ensiarvoisen tärkeää, että  Palloliiton turvallisuusohjeita noudatetaan. Joukkueiden tulee olla myös huolellisia siinä, että kukaan yksilö ei koe tässä tilanteessa painetta palata harjoituksiin. Valinnan tulee olla yksilön ja perheen tekemä, sillä tilanteet perheissä ovat hyvin erilaisia esimerkiksi riskiryhmiin kuuluvien osalta. Liitteenä Palloliiton turvallisuusohjeistus pienryhmäharjoitteluun. 

Keravan lähiliikuntapaikat ovat suljettuna valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti ja aukeavat 14.5.2020. Ennen tuota mahdollista ohjattua pienryhmäharjoittelua ei voi aloittaa. Seura on perunut harjoitusvuoronsa Keravalla 31.5.2020 saakka, joten mahdollista pienryhmäharjoittelua varten pitää varata erikseen kenttävuorot. 


Palloliiton ohjeistuksen mukaan sarjatoiminta pyritään aloittamaan noin kaksi viikkoa sen jälkeen, kun harjoitustoiminta on käynnistynyt. Tällä hetkellä näyttää, että pelit liiton sarjatoiminta alkaisi porrastetusti 13-14.6 alkaen. Sarjatoiminnan alkamisesta odotetaan vielä tietoa liitosta ja tästä tiedotetaan heti, kun lisäohjeistuksia saadaan. 


Koronaviruksen vaikutukset seuran toimintaan

lähettänyt Mika Hannonen 29.3.2020 klo 10.54   [ 29.3.2020 klo 10.55 päivitetty ]

Hyvät KP-75 jäsenet

Olemme haasteellisessa tilanteessa. Koronavirus vaikuttaa ennen kokemattomalla tavalla meidän kaikkien arkeemme. Kukaan ei  vielä pysty sanomaan, kauanko tämä tilanne jatkuu.

Poikkeuksellisista oloista huolimatta haluamme kannustaa seuramme pelaajia harjoittelemaan omatoimisesti ja pitämään yllä hyvää harrastusta. Tätä tarkoitusta varten KP-75:n päätoimiset valmentajat ovat rakentaneet ikäluokille palvelupaketin, johon on koottu ohjeita omatoimisen harjoitteluunOhjeita julkaistaan viikottain myclubin kautta. Seuraattehan siis aktiivisesti myclub-viestejä.

Harjoitukset ja pelit keskeytetty toistaiseksi


Harjoitus- ja pelitapahtumien keskeytys jatkuu toistaiseksi maan hallituksen ohjeiden mukaisesti.  KP-75 seuraa tilanteen kehittymistä tarkasti ja toimii THL:n sekä muiden viranomaisten sekä Suomen Palloliiton suositusten mukaisesti. 

 

Kun poikkeustilanne on ohi, pyritään toiminta käynnistämään heti, kun viranomaisohjeistus sen sallii.


Koronan vaikutukset seuran talouteen

 

Olemme joutuneet perumaan tai siirtämään useita kevääksi suunnittelemiamme tapahtumia ja turnauksia. Näillä perumisilla on merkittäviä vaikutuksia seuran talouteen. 

Joudumme sopeuttamaan kustannuksia, jotta seuran talous kestää mahdollisesti pidemmänkin toiminnan keskeytyksen ja mahdollistaa paluun normaaliin arkeen heti, kun se on mahdollista.  


Osa sopeuttamistoimista kohdistuu valitettavasti seuran henkilöstöön. Olemme joutuneet keskeyttämään ikäluokissa toimivien, valmentajasopimuksen tehneiden vastuuvalmentajien ja valmentaja-akatemialaisten palkanmaksun. Lisäksi joudumme lomauttamaan seurassa päätoimisina työskenteleviä työntekijöitä. Lomautukset astuvat porrastetusti voimaan huhtikuun 13. päivästä lähtien. 


Vastaavasti jäsenille syntyvät kulut pienenevät, kun esim. Keravan kaupunki on lopettanut kenttämaksujen perimisen Kalevan kentän sulkemisen jälkeen.


Tule mukaan KP-75:n sometiimiin!


Seura pyrkii lisäämään somenäkyvyyttä (esim. FB, Insta, Twitter) ja tätä varten perustaa 5-10 henkilön sometiimin. Pyydämme innokkaita somettajia mukaan rakentamaan KP-75:lle iloista, innokasta ja laadukasta someprofiilia! 


Sometiimiä vetää johtokunnan viestintävastaava Satu Lehmuskoski. Lähetä viesti Sadulle osoitteeseen viestinta@kp-75.fi ja ilmoittaudu mukaan.

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset seuran toiminnassa

lähettänyt Mika Hannonen 12.3.2020 klo 9.13   [ 13.3.2020 klo 1.48 päivitetty ]

KP-75 on päättänyt seuraavista rajoituksista koronavirusepidemian vuoksi. Rajoitukset perustuvat maan hallituksen suosituksiin ja Suomen Palloliiton ohjeistukseen. 

- Keravan Pallo-75 keskeyttää harjoitus- ja pelitapahtumat Suomen Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti maaliskuun loppuun asti.

- Seura kieltää toistaiseksi joukkueidensa ja toimijoidensa ulkomaanmatkat seuratoiminnassa.

- KP-75 peruuttaa valmennuskoulutus tilaisuudet Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti maaliskuun loppuun asti.. Koulutuksien uusista ajankohdista tiedotetaan myöhemmin.

- Toiminnan keskeytys poikkeusoloissa ei vaikuta maaliskuun toimintamaksuihin.

Epidemiatilanne muuttuu tällä hetkellä hyvin nopeasti. KP-75 seuraa tilanteen kehittymistä tarkasti ja tekee päätöksiä THL:n ja muiden viranomaisten sekä Palloliiton suositusten mukaisesti. 

 

Suomen Palloliitolta odotetaan linjausta sarjatoiminnan osalta. Seura tiedottaa asiasta heti, kun Palloliitolta saadaan ohjeistusta asiaan.


Keravan Puulaakisarjan ilmoittautuminen on nyt avattu

lähettänyt Jukka Kuusonen 11.3.2020 klo 3.47

Tervehdys,

Keravan kaupunki ja Keravan Pallo-75 järjestävät jälleen kesäkaudella 2020 jalkapallon puulaakisarjan Keravalla. Sarja on tarkoitettu harraste-,  kaveri- ja työpaikkajoukkueille.

Tulevana kesänä on tarkoitus viime vuoden tapaan pelata sekä keväällä että syksyllä. Pelit tullaan pääsääntöisesti pelaamaan sunnuntaisin
klo 13-15.00. Osallistuvien joukkueiden määrä ratkaisee tullaanko pelaamaan sarjamuotoisena vai siten että pelataan ensin lohkovaihe ja sitten
jatkopelit.

Liitteenä tiedote tulevan kesän puulaakifutiksesta. Ilmoittautuminen 31.03.2020 mennessä oheisen linkin kautta  ilmoittautuminen puulaakifutis 2020 tai 
tiedotteessa olevan linkin kautta.

Tervetuloa Keravan Puulaakifutissarjaan kesällä 2020.
-
Lisätietoja puulaakista voi kysyä: 
Mika Hannonen
KP-75 toiminnanjohtaja
tel. 0400-740 044


Jalkapallotekniikat valmentajakoulutus on peruttu

lähettänyt Mika Hannonen 10.3.2020 klo 6.35   [ 17.3.2020 klo 3.06 päivitetty ]

Jalkapallotekniikat valmentajakoulutus on peruttu koronavirusepidemian ja siitä aiheutuneen poikkeusolon johdosta ja se tullaan siirtämään myöhemmin pidettäväksi. Uusi ajankohta ilmoitetaan, kun se selviää ja kurssia varten tullaan avaamaan uusi ilmoittautuminen. 

Jalkapallotekniikat koulutuksessa perehdytään jalkapallossa vaadittaviin keskeisiin tekniikoihin, niiden laatutekijöihin sekä opetusvinkkeihin.

Koulutus on suunnattu lasten ja nuorten valmentajille, joilla on vähintään Futisvalmentajan startti tai vastaava (D-taso) käytynä. Pääosin sisältö antaa valmentajille työkaluja lapsuus- (8-11v) ja nuoruusvaiheessa (12-15v) opeteltavien tekniikoiden oppimiseen. Koulutukseen ovat kuitenkin tervetulleita kaikki halukkaat riippumatta aikaisemmasta valmentaja-kokemuksesta.

Koulutus on Palloliiton valmentajakoulutuksen polulla yksi vaihtoehtoinen teemakoulutus. Jokaisen valmentajan tulee käydä vähintään yksi teemakoulutus ennen UEFA C-tason koulutusta. Koulutus sopii erinomaisesti myös valmentajille, joilla on Palloliiton eri tason koulutuksia käytynä viime vuosikymmenten aikana.

Koulutus on maksuton KP-75:ssä, YJ:ssä ja Sibbo Vargarnassa toimiville valmentajille.  Tervetuloa mukaan! 


Keravan Energian Aurinkoinen Jalkapallokoulu 2020

lähettänyt Jukka Kuusonen 6.3.2020 klo 1.13   [ päivittänyt 10.3.2020 klo 6.39 Mika Hannonen ]

Keravan Pallo -75 järjestää yhteistyössä Keravan Energian kanssa 3-7 vuotiaille (2017-2013 syntyneille) jalkapallokoulun kaudella 2020.

23.4.2020 klo 18:00-19:00 Aloitusinfo 2015-2017 syntyneet, paikkana Sompion koulun tiilisali
23.4.2020 klo. 19:00-20:00 Aloitusinfo 2013-2014 syntyneet, paikkana Sompion koulun tiilisali

Aurinkoinen Jalkapallokoulu alkaa maanantaina 27.4.2020! Jalkapallokoulu tarjoaa hauskaa ohjattua futista, opettaa yleisiä liikuntataitoja ja luo lapsille miellyttäviä hetkiä liikunnan parissa.

Jalkapallokoulun ilmoittautuminen on nyt avattu. Voit tutustua ja tehdä ilmoittautumisen Keravan Energian Aurinkoiseen Jalkapallokouluun tarkemmin täältä.


KP-75 seurapäivä on peruttu kevään osalta

lähettänyt Jukka Kuusonen 6.3.2020 klo 0.47   [ päivittänyt 17.3.2020 klo 3.10 Mika Hannonen ]

KP-75 seurapäivä on peruttu koronavirusepidemian ja siitä aiheutuneen poikkeusolon johdosta kevään osalta. Uutta ajankohtaa seura päivälle selvitetään ja siitä tullaan tiedottamaan myöhemmin. 


Ystävällisin terveisin
Keravan Pallo-75

1-10 of 534