Tapahtumat‎ > ‎

UEFA Playmakers 5-8 vuotiaille tytöille

KP-75 on valittu mukaan toteuttamaan 5-8 -vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. 
Ohjelma käynnistyy Suomessa keväällä 2021 usealla eri paikkakunnalla. UEFA Playmakers -ohjelman
 kautta KP-75 haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tutun Disney-tarinan maailmassa.

Tervetuloa seikkailemaan Frozenin maailmassa!

Tämän monelle lapselle tutun tarinan kautta tytöt pääsevät tutustumaan jalkapalloon harrastuksena. UEFA Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan yhdessä  KP-75:n koulutettujen ohjaajien kanssa. Harjoitukset on rakennettu lasten näkökulmasta tarinankerronnan keinoin ja harjoituksissa kehitetään monipuolisesti jalkapallotaitoja. 

Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan. Parhaimmillaan ohjelmaan osallistuminen on alku vuosia kestävälle,       rakkaalle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä ja oppia ja joka antaa tytöille rohkeutta ja itsevarmuutta! 

Kenelle? 

UEFA Playmakers -ohjelma on suunnattu erityisesti 5-8 -vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa. 

Milloin ja missä? 
 
Toimintaa järjestetään torstaisin  29.4 - 17.6.2021 ja 12.8 - 30.9.2021 välisenä aikana Ahjon koulun kentällä klo 17.30 -18.30. 

Ilmoittautuminen ja maksut 

Playmakers -jalkapallokouluun tulee ilmoittautua etukäteen oheisen linkin kautta: 

Jos ilmoittautumissivu ei aukea, kokeile painaa Ctrl-näppäin pohjaan ja klikkaa Ilmoittaudu-painiketta. 

 Klikkaa tätä linkkiä, jos et näe ilmoittautumislaatikkoa.


Osallistuminen toimintaan on maksutonta. 

Toimintaan mahtuu mukaan 30 pelaajaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Tervetuloa mukaan!