Tapahtumat‎ > ‎Puulaakifutis‎ > ‎

Puulaakifutis 2019

Keravan Puulaakifutis 2019

Keravan kaupunki ja Keravan Pallo-75 järjestävät jälleen kesäkaudella 2019 jalkapallon puulaakisarjan Keravalla. Sarja on tarkoitettu harraste-, kaveri- ja työpaikkajoukkueille.

Puulaakifutis pelataan sekä keväällä että syksyllä. Pelit pelataan pääsääntöisesti sunnuntai aamupäivisin klo 10-12.00. 

 Joukkueet (9 kpl) pelaavat ensin alkusarjan, jossa tulee kullekin joukkueelle 8 peliä. Alkusarjan perusteella kolme parasta joukkuetta pelaavat yksinkertaisen sarjan (2 peliä/ joukkue) toisiaan vastaan sijoista 1-3, alkusarjan sijoille 4-6 sijoittuneet pelaavat yksinkertaisen sarjan toisiaan vastaan (2 peliä/ joukkue) toisiaan vastaan sijoista 4-6 ja alkusarjan sijoille 7-9 sijoittuneet pelaavat yksinkertaisen sarjan toisiaan vastaan (2 peliä/ joukkue) toisiaan vastaan sijoista 7-9. 


Yleistä: 

Turnauksessa noudatetaan, jos muuta ei ole erikseen mainittu, SPL:n sääntöjä (Säännöt 2018). Otteluissa on normaali paitsiot, sivurajaheitot sekä kulmapotkut. Muurin etäisyys vapaapotkuissa on 5,5 metriä.  
 
Pelikenttä: Otteluiden pelialusta on lämmitettävä jalkapallonurmi sekä luonnonnurmi. Pelikenttä on noin 45 x 60 metriä (puolikas normaalista jalkapallokentästä), maalien koko 2x5 metriä (pienet maalit) 
 
Pelimuoto: Otteluissa kentällä 7 + maalivahti, otteluissa edestakaiset lentävät vaihdot 
 
Peliaika:  Peliaika on kaikissa otteluissa 2 x 25 min.  
 

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen:

Sarjan osallistumismaksu on 300€/ joukkue.

Kauden 2019 ilmoittautuminen on päättynyt.


Vaihdot: Vaihdot ovat edestakaiset ja lentävät. Vaihdot suoritetaan läheltä keskirajaa. Vaihtopelaajien lukumäärää ei ole rajoitettu. 
  
Erityissäännökset:

Joukkueissa ei saa pelata SPL:n ns. liiton sarjoissa pelaavia pelaajia. Sarjassa ei saa olla pelaajia seuraavista sarjoista: Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen, kolmonen A-SM, B-SM, A1D, B1D.  
Joukkueeseen nimetty pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta. HUOM! Joukkueen täydentäminen muista joukkueista on kuitenkin sallittua tilanteessa, jolloin joukkueella ei ole kentällistä pelaajia (7+1) käytettävänään! Lainapelaajat on ilmoitettava vastustajan edustajalle ennen ottelun alkua! . 
 
Muuta huomioitavaa:
Kenttäalueilla ja pukukopeissa kaikkien päihteiden käyttö on kielletty. Pelaaja/joukkue, joka ei ole "pelikunnossa" suljetaan sarjasta. Kenttäalue pidetään myös savuttomana.

Kilpailun järjestäjä ei vakuuta pelaajia, vaan pelaajat pelaavat tapahtumassa omalla vastuullaan/ oman vakuutuksen alaisina. 

Sarjan otteluohjelmia ja tulospalvelua ylläpidetään KP-75:n kotisivuilla www.kp-75.fi

Lisätiedot: Keravan Pallo-75:n Toiminnanjohtaja Mika Hannonen  tel. 0400-740 044 tai mika.hannonen(a)kp-75.fi