Tapahtumat‎ > ‎

Puulaakifutis

Keravan Puulaakifutis 2017

Keravan kaupunki ja Keravan Pallo-75 järjestävät jälleen kesäkaudella 2017 jalkapallon puulaakisarjan Keravalla. Sarja on tarkoitettu harraste-, kaveri- ja työpaikkajoukkueille.

Puulaakifutis pelataan sekä keväällä että syksyllä. Pelit pelataan pääsääntöisesti sunnuntai aamupäivisin klo 10-12.00. 

Joukkueet on jaettu kahteen alkulohkoon, jotka pelaavat keskenään alkulohkon kevään aikana.

Molempien lohkojen kevään pelien perusteella kolme parasta sijoitetaan syksyksi samaan lohkoon (yhteensä 6 joukkuetta) ja kevään pelien perusteella molempien lohkojen kolme/neljä heikointa (yhteensä seitsemän joukkuetta) samaan lohkoon. Yläloppusarjan joukkueet pelaavat syksyllä sijoista 1-6 ja alaloppusarjan joukkueet 7-13. Lohkoissa pelataan syksyllä yksinkertainen sarja. 


Yleistä: 

Turnauksessa noudatetaan, jos muuta ei ole erikseen mainittu, SPL:n sääntöjä (Säännöt 2017). Otteluissa on normaali paitsiot, sivurajaheitot sekä kulmapotkut. Muurin etäisyys vapaapotkuissa on 5 metriä.  
 
Pelikenttä: Otteluiden pelialusta on lämmitettävä jalkapallonurmi sekä luonnonnurmi. Pelikenttä on noin 45 x 60 metriä (puolikas normaalista jalkapallokentästä), maalien koko 2x5 metriä (pienet maalit) 
 
Pelimuoto: Otteluissa kentällä 7 + maalivahti, otteluissa edestakaiset lentävät vaihdot 
 
Peliaika:  Peliaika on kaikissa otteluissa 2 x 25 min.  
 

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen:

Sarjan osallistumismaksu on 300€/ joukkue.

Kauden 2017 Ilmoittautuminen on päättynyt.


Vaihdot: Vaihdot ovat edestakaiset ja lentävät. Vaihdot suoritetaan läheltä keskirajaa. Vaihtopelaajien lukumäärää ei ole rajoitettu. 
  
Erityissäännökset:

Joukkueissa ei saa pelata SPL:n ns. liiton sarjoissa pelaavia pelaajia. Sarjassa ei saa olla pelaajia seuraavista sarjoista: Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen, kolmonen A-SM, B-SM, A1D, B1D.  
Joukkueeseen nimetty pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta. HUOM! Joukkueen täydentäminen muista joukkueista on kuitenkin sallittua tilanteessa, jolloin joukkueella ei ole kentällistä pelaajia (7+1) käytettävänään! Lainapelaajat on ilmoitettava vastustajan edustajalle ennen ottelun alkua! . 
 
Muuta huomioitavaa:
Kenttäalueilla ja pukukopeissa kaikkien päihteiden käyttö on kielletty. Pelaaja/joukkue, joka ei ole "pelikunnossa" suljetaan sarjasta. Kenttäalue pidetään myös savuttomana.

Kilpailun järjestäjä ei vakuuta pelaajia, vaan pelaajat pelaavat tapahtumassa omalla vastuullaan/ oman vakuutuksen alaisina. 

Sarjan otteluohjelmia ja tulospalvelua ylläpidetään KP-75:n kotisivuilla www.kp-75.fi

Lisätiedot: Keravan Pallo-75:n Toiminnanjohtaja Mika Hannonen  tel. 0400-740 044 tai mika.hannonen(a)kp-75.fi