Päättäjäiset 2017

Mitalisadetta kauden päättäjäisissä


KP-75 juhlisti futiskauden päättymistä Keuda-talolla viikonloppuna. Tyhjiä tuoleja ei juuri jäänyt, kun futisväki kokoontui jännittämään, kuka saa esimerkiksi Vuoden taitopelaajaan -pokaalin ja kenestä tulee Vuoden tyttöpelaaja.


P06 odottamassa juhlasaliin pääsyä 


Hymy karehti monen huulilla onnistuneen kauden päätteeksi. Seuran toiminnanjohtaja Mika Hannonen kiitti siitä, miten hyvin valmennusuudistus on jalkautettu ikäluokkiin ja miten uudistus on muuttunut toimintatavaksi. Tulos näkyi myös palkittavien määrässä. Taitopelaajia palkittiin liki ennätysmäärä, huippuvuodesta jäätiin vain kahden taitomerkin verran.

- Ensi vuonna tehdään sitten uusi ennätys, Mika Hannonen lupasi yhdessä juhlaväen kanssa.

Kultamerkin sai tällä kaudella 6 pelaajaa, hopeamerkin sai 30 ja pronssin 39 pelaajaa. Erityismaininnan taidoistaan sai Lauri Koivunen, joka palkittiin Vuoden taitopelaajana.


KP-75 kultamerkin saaneita taitopelaajia

Puheenjohtaja Juha Eskelin nosti esiin harjoitteluolosuhteet. Kaikissa Keravan lähikunnissa on halli, mikä kohentaa erityisesti talviharjoittelun laatua merkittävästi. Futisväki olikin erittäin yksimielistä siitä, että Keravallekin tarvitaan halli. Eskelin mainitsi, että onneksi Keravallakin on käynnissä liikuntahallin suunnittelu ja yhteen ääneen koko seura lähetti kannustusviestin kaupungin suuntaan hallin puolesta.  


Taitopelaajien lisäksi palkittiin myös muita ansioituneita pelaajia ja taustahenkilöitä. Vuoden tyttöpelaajana palkittiin Maija Eskola ja vuoden poikapelaajana Verneri Olin. Vuoden pelinohjaajina palkittiin Anni Hämäläinen ja Mikael Höst.


Vuoden taustahenkilön pokaalin pokkasi Tytti Leino ja Vuoden valmentajan tunnustus meni Riku Munukalle. Tyttöjen ikäluokka 08-09 palkittiin Pro Keravan Janne Hanhineva -stipendillä ja P08-ikäluokka Team Vakkila -palkinnolla.  Lisäksi ansioituneita pelaajia palkittiin KP-75-mitaleilla.


Kaikki palkitut:


KP-75 vuosipalkitut 2017.ppt