Päättäjäiset 2016

Keravan Pallo -75 juhlisti erinomaista kautta päättäjäisissä 29.10.2016.


KP-75:n kauden päättäjäiset Kerava-salissa ovat jo perinne. Tälläkin kertaa jäsenistö kokoontui salin penkkiriveille jännittämään, että keitä omasta joukkueesta tänä vuonna palkitaankaan. Jännityksen lisäksi myös hymy oli herkässä. Toiminnanjohtaja Mika Hannonen sanoi kauden sujuneen positiivissa merkeissä.

Toiminnanjohtaja Mika Hannosella oli syytä hymyyn 
hyvin sujuneen kauden päättäjäisissä


Panostus taitokulttuuriin sai kuluneelle kaudelle lisää voimia, kun vuoden alusta valmennuspäälliköksi palasi “paluumuuttaja”, aiemminkin seurassa työskennellyt Jari Vento. Tehoryhmäharjoittelu kasvatti osallistujamääräänsä ja seuran taitotestimenestys näkyi päättäjäisissä: kultamerkin saajia oli 11, hopeamerkin suoritti 22 ja  pronssimerkin saajia oli  39. 
Yhteensä 72 taitomerkkiä. Kyseessä oli Hannosen mukaan selkeä parannus edellisvuodesta.

Hannosen puheenvuorossa erityismaininnan sai 2003 syntyneiden poikien KP-75/TuPS yhteisjoukkue. Joukkue pelasi huikean, nousujohteisen kauden ja pääsee karsimaan korkeimman sarjatason Etelä-Länsi-Liigaan.

Taitomitaleita riitti siis jaettavaksi niin, että Kerava-salin lavalla oli junioreita jonoksi saakka, kun mitalit ja taitopelaajapaidat jaettiin taitotesteissä menestyneille.

Lavalla on tungosta taitomitaleja jaettaessa

Taitomitalistien lisäksi palkittiin muitakin ansioituneita pelaajia ja taustahenkilöitä. Vuoden tyttöpelaajan palkinnon sai Hilla Romppanen ja vuoden poikapelaajana palkittiin Arttu Leino. Vuoden taitopelaajaksi valittiin Aleksi Artti. Poikien ja tyttöjen yhteisikäluokka 2009 Pro Keravan Janne Hanhineva -stipendillä iloisesta ja hyvän yhteishengen toiminnan ansioituneena.

Pro Kerava Ry:n Juha Engblom (vas) ja Timo Manninen ojensivat stipendin KP-75 2009

ikäluokan vastuuvalmentaja Juha Juntuselle (kesk). Taustalla Juha Eskelin ja Topi Leinonen.Poikien ja tyttöjen yhteisikäluokka 2008 palkittiin Jukka Raitala -taitopalkinnolla. Aktiivisen ja toimintaan sitoutuneen joukkueen Team Vakkila -palkinnon pokkasi 04-05 syntyneiden tyttöjen ikäluokka.

Tytöt 2004/2005 ikäluokan ikäluokkavastaava Sami Iivarinen (vas) vastaanotti Team
Vakkila -palkinnon. Nuorisopäällikkö Topi Leinonen (oik) palkintoja jakamassa.Vuoden pelinohjaajina palkittiin Alina Pylkkänen ja Miika Rautiainen. Vuoden taustahenkilönä palkittiin P04 YJ -ikäluokan Kimmo Haatanen.
Eilispäivän tähtien erikoispalkinnon sai Anne Peltola monivuotisista ansioistaan aikuisten naisten Oikkupolvien toiminnassa sekä pelaajana että joukkueenjohtajana.

Valmentajista palkittiin Teemu Lehtola vuoden nuorena valmentajana, Jukka Kuusonen vuoden juniorivalmentajana ja Esa Sjöström vuoden valmentajana. Sjöström luotsaa 2003 syntyneiden poikien ikäluokkaa, joka Etelä-Länsi -karsintaan nousun lisäksi onnistui Helsinki Cupissa kahden joukkueen voimin pääsemään kahdeksan parhaan joukkoon.

Vuoden juniorivalmentaja Jukka Kuusonen (vas) ja
vuoden nuori valmentaja Teemu Lehtola

Kaikki päättäjäisissä palkitut löytyvät täältä

KP-75 vuosipalkitut 2016
Seuran puheenjohtaja vaihtui päättäjäisiä ennen pidetyssä syyskokouksessa. Puheenjohtajaksi valittiin Juha Eskelin, joka seuraa puheenjohtajana kuusi vuotta toiminutta Jyri-Petteri Aroa. Uusi puheenjohtaja Eskelin kiitti edeltäjäänsä Aroa ja totesi, että seura jää Aron jäljiltä erinomaiseen ja ammattimaiseen kuntoon.

Seuran uusi puheenjohtaja Juha EskelinPäättäjäisissä musisoi viime vuotiseen tapaan seuran junioreiden kokoonpano BFM.
BFM esittämässä Etta Jamesin Tell Mama