Tapahtumat‎ > ‎

Kaikki Pelissä - PäiväkotifutistapahtumaKP-75 järjestää 15.9.2020 yhdeksättä kertaa Kaikki Pelissä – päiväkotijalkapallo tapahtuman -14 ja -15 syntyneille päiväkotilapsille. Tapahtuma järjestetään ulkona Kalevan urheilupuistossa, tekonurmellaTänäkin vuonna mukaan kutsutaan kaikki Keravan kaupungin päiväkodit. Viime vuoden tapaan takaamme laadukkaan ja monipuolisen tapahtuman. Ilmoittaudu mukaan 23.08.2020 mennessä!.

Jokaiselle päiväkodin joukkueelle tulee päivän aikana kaksi virallista ottelua, sekä aikaa touhuta monipuolisilla liikuntarasteilla. Haluamme innostaa lapsia liikunnan pariin jo pienestä pitäen. Futistapahtuman tavoitteena on, että saamme jokaisen lapsen osallistumaan ja liikkumaan!

Kaikki pelaa- pelissä on mukana päiväkodeittain tytöt ja pojat. Miettikää joukkueellenne kannustushuutoja, lauluja ja fanikulttuuria (itse askarreltuja plakaatteja). Jokainen lapsi on riittävän hyvä osallistumaan ja jokainen lapsi on arvokas, tehtävästä ja roolista riippumatta. Jalkapallo on joukkuepeli jota pelataan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin! Joukkuepeli opettaa lapselle vuorovaikutusta - kaikki voivat oppia toisiltaan.


Kilpailu ei ole voittamista vaan parhaansa tekemistä, tasaväkiset pelit ovat parhaita.


Päivän aikana päiväkodin henkilökunnalle on tarjolla futismalleja, jutustelua KP-75:n edustajien kanssa, sekä kahvia.
KAIKKI PELISSÄ Keravalla päivän ohjema:

Pelit alkavat aamulla klo 9:00 ja viimeinen ottelu päättyy viimeistään klo 13:00. Joukkueiden ottelut järjestetään siten, ettei joukkue joudu olemaan paikalla 3 tuntia kauemmin.

PELAAJAN VARUSTUS

Pelivarustuksena: säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet, lenkkarit/nappikset ja juomapullo. Peleissä kaikilla kentillä on järjestäjien puolesta liivit, jotka toimivat pelipaitana. Myös omat pelipaidat on mahdollista laittaa päälle. HUOM muistuttakaa, että jokaiseen varustukseen kannattaa laittaa nimi ja puhelinnunmero/päiväkodin nimi. Näin saamme palautettua jääneet vaatteet takaisin.

JOUKKUE TURNAUKSESSA

 • Päiväkodista saa turnauksessa pelata kaikki haluavat. Joukkueessa on oltava vähintään 6 pelaajaa. Kaikki Pelaa! HUOM! Tytöt ja pojat samassa joukkueessa.
 • Muut lapset voivat osallistua esimerkiksi seuraavasti: joukkueen valmentajina, huoltajina, joukkueenjohtajina ja huutosakissa.

 

KAIKKI PELISSÄ – OTTELUIDEN SÄÄNNÖT

 1. Päiväkodeilla on mahdollisuus osallistua mukaan yhdellä, kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä joukkueella (HUOM jokaisella joukkueella pitää olla oma valmentaja/henkilökuntaan kuuluva henkilö, pelit saattavat olla samaan aikaan).
 2. Pelitapa on 5v5 maalivahdeilla (4+1), Tarvittaessa voidaan pelata myös 4v4(3+1)
 3. Peliaika on 4x5min eli 20 minPelinohjaajat(tuomarit) rytmittävät vaihdot kentillä 5min välein.
 4. Joukkueeseen kuuluu mielellään vähintään 4 poikaa ja 4 tyttöä (erikseen sovittaessa joukkuejako voidaan muuttaa).  Pelaajia voi olla niin paljon kuin mahdollista.
 5. Joukkueiden pelaajat pelaavat vastakkain seuraavasti: Tytöt ja Pojat erikseen vastakkain, Pelinohjaajat(tuomarit) rytmittävät vaihdot kentillä 5min välein (tavoitteena on että kentällä samaan aikaan  tytöt vastakkain ja pojat vastakkain. Jos tämä ei ole mahdollista niin pelit pelataan seuraavalla tavalla: kentällä 2 poikaa ja 2 tyttöä + maalivahti).
 6. Joukkue(et) muodostetaan yhden päiväkodin -14 ja -15 syntyneistä lapsista. 
 7. Tapahtumassa ottelutuloksia ei kirjata
 8. Jokainen joukkue pelaa 2 ottelua ja saa osallistua otteluiden välissä monipuolisiin liikuntarasteihin.
 9. Jokainen osallistuja (pelaajat, kannustajat jne.) saavat turnauksen jälkeen osallistuja diplomin