Seura‎ > ‎Seuran linjat‎ > ‎Taloussääntö‎ > ‎

Toimihenkilöiden korvaukset

Toimijat

Seuran kanssa sopimuksen tehneet toimijat voivat olla oikeutettuja matkakorvauksiin. Oikeus riippuu ikäluokan kanssa tehdystä sopimuksesta. Seuran valmennuspäällikkö tulee olla mukana jokaisen valmentajan sopimuksen teossa.

Toimijoille voidaan maksaa kilometrikorvauksia ja päivärahoja enintään sovittuun enimmäisrajaan asti. Sopimuksen tekohetkellä kannattaa ottaa huomioon, että yli 2000 euron ja 20 päivärahan suuruiset (2011, verottaja tarkistaa rajat vuosittain, sovelletaan kulloinkin voimassaolevia rajoja.) korvaukset ovat veronalaista tuloa ja vaikuttavat saajan lopulliseen verotukseen. Seura ei ole verottajan ohjeistuksen mukaan tästä ennakonpidätysvelvollinen.

Ikäluokan ikäluokkavastaava tarkastaa valmentajan matkalaskun ja toimittaa sen seuran talousvastaavalle. Matkalaskun voi toimittaa myös sähköpostitse, mutta tällöin viestistä on käytävä ilmi, että lasku on hyväksytty. Talousvastaava maksaa valmentajan korvauksen seuraavana maksatuspäivänä ja tekee ikäluokalle laskun korvauksista. Seuran osuus on 33 % nettopalkkiosta. 

Julkisilla kulkuvälineillä tehdyt matkat ja majoituskulut korvataan täysimääräisinä tositetta vastaan. Matkan tulee olla kuitenkin ennalta sovittu. Näistä korvauksista vastaa ikäluokka.