Seura‎ > ‎Seuran linjat‎ > ‎Taloussääntö‎ > ‎

Edustusoikeus

Pelaajalla on seuran edustusoikeus, kun hänellä on voimassaoleva pelipassi ja Palloliiton edellyttämä vakuutusturva. Myös kuluvan vuoden jäsenmaksu tulee olla maksettu. Seura toimittaa listan edustusoikeudellisista pelaajista ikäluokkavastaaville. Lista julkaistaan, kun merkittäviä muutoksia pelaajamäärissä on tapahtunut. Ikäluokka voi pyytää myös listan omista pelaajistaan.

Pelipassi

Pelipassi on Palloliitolta ostettava lisenssi. Lisenssi vaaditaan, että pelaaja saa pelata virallisissa peleissä. Jokainen pelaaja ostaa passinsa itse liiton ylläpitämästä PalloVerkosta.

Vakuutus

Yleensä pelipassin yhteydessä ostetaan myös vakuutus. Mikäli pelaajalla on oma vakuutus joka kattaa kilpaurheilun, ei hänen tarvitse ostaa vakuutusta PalloVerkosta.

Jäsenmaksu

Katso jäsenmaksuista kohdasta Seuran varainhankinta.

 Edustuskelvoton pelaaja 

Ikäluokka vastaa siitä, että kaikki pelaajat jotka pelaavat tai harjoittelevat ovat edustuskelpoisia. Mahdolliset sakot ja sanktiot edustuskelvottoman pelaaja peluuttamisesta maksaa ikäluokka. Vakuutusturvan voimassaolo on pelaajan tai hänen huoltajansa vastuulle, ei seuran tai ikäluokan.

Siirtomaksut

Seuraan tulevat pelaajat

Seura maksaa seuraan siirtyvien pelaajien siirron kirjaamismaksut.


Seurasta lähtevät pelaajat

Siirtyvä pelaaja tekee pelaajasiirron PalloVerkossa. Ilmoituksen tultua seuran hyväksyjä tarkistaa, ovatko pelaajan velvoitteet seuraa ja ikäluokkaa kohtaan hoidettu. Mikäli velvoitteita ei ole, siirto hyväksytään.