Keravan Pallo ‑75 on jalkapallon erikoisseura Keravalla. KP‑75 on yksi Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin suurimmista nuorisotyötä tekevistä seuroista. Seurassa on yli 800 lisenssipelaajaa sekä yli 200 valmentajaa, huoltajaa ja muuta seuratoimihenkilöä. 

KP-75 on merkittävä alueellinen lasten ja nuorten liikuttaja Keski-Uudellamaalla. Joukkueita on kaikissa ikäluokissa nappuloista ikämiesten joukkueeseen.. Naisia ja tyttöjä jäsenistämme on noin 200. KP‑75:n joukkueet pelaavat yli tuhat  ottelua eri sarjoissa ja turnauksissa kauden aikana. Yksittäisiä liikuntasuorituksia seuran harjoituksissa ja peleissä kertyy vuosittain jopa 70 000 kappaletta.

Keravan Pallo ‑75 toteuttaa Palloliiton Kaikki Pelaa ‑ohjelmaa eli alle 12-vuotiaiden peleissä kaikille taataan vähintään puolet peliajasta. Seura on saanut  Olympiakomitean Tähtiseura-statuksen  ja valittu Vuoden keravalaiseksi liikuttajaksi. Vuonna 2003 KP-75 valittiin yhdeksi kahdeksasta junioriseurasta koko valtakunnasta  kehittämään ns. kykykouluja maajoukkuevalmentaja Jyrki Heliskosken johdolla. Vuonna 2011 käynnistimme valmentaja-akatemiatoiminnan, jonka tarkoituksena on nuorten valmentajauran mahdollistaminen.

KP-75 on kasvattajaseura, jolla on yhteistyösopimukset Tuusulan Palloseuran TuPSin ja Pallokerho Keski-Uusimaan PKKU:n kanssa.  PKKU vastaa alueen kilpajalkapallon toteuttamisesta ja KP-75 ja TuPS keskittyvät kasvattajaseuratoimintaan.

KP-75 pyrkii toiminnassaan avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Seuran tavoitteet  on kuvattu vuosittain toimintasuunnitelmassa ja pidemmän aikavälin tavoitteet löytyvät seuran strategiasta. Seuran toimintaperiaatteet ja arvot on kuvattu Seuran linjassa. Talouden ohjaus toteutetaan taloussäännöllä ja viestintää ohjaa viestintäsuunnitelmaSeuran nettisivuilta löydät johtokunnan pöytäkirjat. 

Jäsenet voivat vaikuttaa seuran asioihin johtokunnan jäsenten kautta sekä kevät- ja syyskokouksissa. Tehokkain vaikuttamisen muoto on palaute. Kun joku asia harmittaa tai ihastuttaa voi siitä laittaa viestin tulemaan vaikka näiden nettisivujen kautta. 

Tärkeä linkki palautteelle on kunkin ikäluokan ikäluokkavastaava. Heillä on oikeus osallistua johtokunnan kokouksiin ja tuoda siten yksittäisten joukkueiden ja ikäluokkien asioita johtokunnan käsittelyyn.

Keravan Pallo -75 ry:n viralliset säännöt (päivitetty 16.02.2012)